[Podkarpacie] 22 sierpień (sobota) Spot Krosno-Czarnorzeki!
No nie ma problemu, Krosno nie Mediolan znajdziemy, tym bardziej że kilkanaście 80tek rzuca się w oczy. :mrgreen:Tomiko9 pisze:DAN 80 - nie jestem pewien bo to choć nie daleko to nie znam za dobrze tamtych stron,ale jeszcze popytam i konkretny namiar będzie
Ale raczej na bank hala o której chłopaki mówią to jest tam jak się jedzie od toru żużlowego w stronę Portiusa i za rondem po lewej stronie tak, mnie to się wydaje przynajmniej.
No to trzymamy kciuki, ja w poniedziałek niestety oblałem na C+E. :roll:kamilek89 pisze:jutro mam egzamin na prawko kat C. :mrgreen: jak zdam to w sobotę będziemy oblewać
Lista:
1. Bastek
2. Niki20
3. rafałsz
4. Metal
5. Hołowczyc20
6. Dobo26
7. master84
8. Jurek666
9. kamilek89
10.pawlo997
11.Tomiko9
12.DAN 80
13.spiczi
14.DINO AUDIb4
15.JPJ
16.k11h
17.SZURA
18.Słaudi
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Proszę założyciela tematu o podanie konkretnych informacji w pierwszym poscie.Jurek666 pisze:rafałsz pisze:najpierw sie spotykamy chyba wszyscy pod halą sportową a potem jedziemy wszyscy na czarnorzeki chyba
tak jest spotykamy sie pod halą o 16.00 a spod hali jedziemy na miejsce spotu
Nr telefonu do kogoś z Krosna aby ewentualnie wytłumaczył jak dojechać do danego miejsca lub dla osób które się spóźnią i będą chciały się skontaktować w razie WU.
P.S.
Szczerze to też musiałem przerzucić kilka stron aby dowiedzieć się czegoś więcej z tej czaterii.
Pozdrawiam i do zobaczenia. <ok>