[B3 1.8 S] Zamiana foteli w audi 80 B3
[B3 1.8 S] Zamiana foteli w audi 80 B3
koledzy otoz mam takie pytanie czy fotele z audi A4 beda pasowac do audi 80 bez zadnych przerobek i czy mozna je zamontowac bez zadnegi rezanka a jesli nie to od jakich modlei audi pasuja fotele do osiemdziesiatki
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja ostatnio zmieniał fotele w swojej, miałem najzwyklejsze standardowe fotele w szmacianej tapicerce, znalazłem inne sportowe a'la kubełkowe od innej B3 z identyczną tapicerką. Dzięki temu mam fajniejsze fotele bez żadnego rzezania, poprostu plug&play. Są one twardsze od oryginalnych - dla niektórych wada, dla mnie zaleta.
Moje nowe fotele:
Moje nowe fotele:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A ile chcesz przeznaczyć na komplet foteli?
Szukaj na allegro czegoś z b3, czasem można trafić na naprawdę ciekawe okazje Np. cały komplet jasnych welurków za 260zł (z boczkami) lub sportowe kubełki z ciemnego weluru (również z boczkami) za 400zł. Oczywiście wszystko w stanie bardzo dobrym, zobacz sobie jak w moim byłym oraz obecnym samochodzie to wygląda :mrgreen:
Szukaj na allegro czegoś z b3, czasem można trafić na naprawdę ciekawe okazje Np. cały komplet jasnych welurków za 260zł (z boczkami) lub sportowe kubełki z ciemnego weluru (również z boczkami) za 400zł. Oczywiście wszystko w stanie bardzo dobrym, zobacz sobie jak w moim byłym oraz obecnym samochodzie to wygląda :mrgreen: