[Podkarpacie] 22 sierpień (sobota) Spot Krosno-Czarnorzeki!
DZIĘKI ZA GRATULACJE:) :lol: NIki20 zajedziedź do mnie pod dom:) na przeciwko skrzyżowania do Łubny duży dom po prawej stronie:0) wjedziesz w czsrną brame;p
Tylko troszkę sięobawiam o moją jutrzejszą obecność bo dopadła mnie chyba grypa żołądkowa :roll: :-x wiecie o co chodzi:( Niki20 jakbym nie mógł to zadzwonie do Ciebie
Tylko troszkę sięobawiam o moją jutrzejszą obecność bo dopadła mnie chyba grypa żołądkowa :roll: :-x wiecie o co chodzi:( Niki20 jakbym nie mógł to zadzwonie do Ciebie
Niki20, pawlo, kamilek, dino
trochę mi się sprawy skomplikowały i nie wyrobie na 15 :oops: jadę do pracy :evil: pierwsza sobota jaka jest pracująca w tej firmie ale roboty jest masę.... i jutro wszyscy musimy przyjechać. na 15 do Domaradza nie dam rady ale w czarnorzekach się na pewno pojawię tylko trochę później max o 17. Niki20 możesz mi wysłać numer tel do Ciebie?? zadzwonię i zapytam gdzie będziecie. jak nie będę pewny gdzie jechać.
trochę mi się sprawy skomplikowały i nie wyrobie na 15 :oops: jadę do pracy :evil: pierwsza sobota jaka jest pracująca w tej firmie ale roboty jest masę.... i jutro wszyscy musimy przyjechać. na 15 do Domaradza nie dam rady ale w czarnorzekach się na pewno pojawię tylko trochę później max o 17. Niki20 możesz mi wysłać numer tel do Ciebie?? zadzwonię i zapytam gdzie będziecie. jak nie będę pewny gdzie jechać.
Oj bo powiem, że Krosno się nie stara :mrgreen: W mielcu chłopaki z mielca postawili kiełbaski i picie hehe <ok> Nikt nie musiał swoich przywozić o ile dobrze pamiętam :mrgreen: ale jak tam chcecie i tak na pewno będzie super
Albo weźmy wszyscy kasiorke i kupimy coś na miejscu na świeżo, bo wieść te kiełbaski tyle to może się zepsuć troche
Albo weźmy wszyscy kasiorke i kupimy coś na miejscu na świeżo, bo wieść te kiełbaski tyle to może się zepsuć troche
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
Dobrze mówisz, sklepów jest masa jak wszędzie, przed samym spotem albo przed wyjazdem na Czarnorzeki się zakupi wszystko, byle było na czym usmażyć.DINO AUDIb4 pisze:panowie kupimy wszystko na miejscu trudno obarczac kogos kosztami tylko zeby ktos wydawal kase od tak tylko zeby chlopaki z krosna zalatwiligrila anawet dwa:)
Tomiko9 i k11h to o 15.oo u Szudego i lecimy na RK, mój numer tel. jak coś: 788-294-028
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
DINO AUDIb4, numerek Ci podesłałem na PW. No postaraj się być na 14:40 pod Semaforem.
kamilek89, około 14:45 czekaj przy drodze to polecimy razem.
dobo26 a na którą byś się wyrobił?? Najwyżej poczekamy chwilę na Ciebie w Domaradzu.
kamilek89, około 14:45 czekaj przy drodze to polecimy razem.
dobo26 a na którą byś się wyrobił?? Najwyżej poczekamy chwilę na Ciebie w Domaradzu.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2009, 10:58 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.