[B3 1.8 RU] Zatrzasnięta klapa bagażnika
[B3 1.8 RU] Zatrzasnięta klapa bagażnika
Cholerka koledzy, mam pytanie, dzisiaj wymieniałem lampy z listwami żarówkowymi w swojej b3 oraz blendę od a90, pod koniec roboty zapomniałem zaczepić linkę bagażnika w zaczep w blendzie i gdy klapa spadła, zamknęła się i nie mogę otworzyć, najgorzej ze nie zdarzyłem podpiąć listwy w lewym kierunki do wiązki, a jutro jadę w trasę, a brak kierunkowskazu wiadomo co może spowodować. Prosiłbym o jakaś szybką rade
Dodam, ze nie mam rozkladanej tylnej kanapy
Dodam, ze nie mam rozkladanej tylnej kanapy
Afdi87, to że nie masz rozkładanej tylnej kanapy to nic nowego:P bo żadna b3 jej nie ma:D Co do zrobienia tego to zostaję Ci szybki zbicie kierunkowskazu z tej strony gdzie idzie zaczep od linki.....koszt pomaranczowego kierunku do b3 to jakies 30\40 zł ....a gdy pojedziesz w trase bez kierunku to może polegnie całe Audi i wtedy będzie większy problem....wiec dla bezpieczeństwa itd zbijaj kierunkowskaz.
Afdi 87.Nie zbijaj żadnej lampy i nie demoluj zamka ani niczego innego.
Jak się wie,to kwestia 5 minut i pokrywa jest odblokowana.
Jesli będziesz to robił sam no i oczywiście pierwszy raz,zajmie Ci to góra 20min i po zabawie.
Zrób jak pisze IC69,tylko przed zdjęciem półki wyjmij na zewnątrz oparcie kanapy - będzie wygodniej.
Mnie schodzi z tym minuta (wprawa,bo zrypany zamek),a metalowy pręt długości ~~60cm.i grub.8 mm.wożę non stop.
Jak się wie,to kwestia 5 minut i pokrywa jest odblokowana.
Jesli będziesz to robił sam no i oczywiście pierwszy raz,zajmie Ci to góra 20min i po zabawie.
Zrób jak pisze IC69,tylko przed zdjęciem półki wyjmij na zewnątrz oparcie kanapy - będzie wygodniej.
Mnie schodzi z tym minuta (wprawa,bo zrypany zamek),a metalowy pręt długości ~~60cm.i grub.8 mm.wożę non stop.
Pardom :mrgreen: pomotala mi sie dzielona z rozkladanaKLAKSON pisze:Powiadam Ci, że nie mam
Dokladnie nad tym samym myslalem w pracy, moglem to zrobic juz wczoraj, bo przeciez zmienialem glosniki w tylnej półce niedawno, ale przez te nerwy nie pomyslalem nawet o tym. Dzieki wielkie koledzy za fatyge i poradyIC69 pisze:Zdejmij tylną półkę i przez znajdujące się pod nią otwory, próbuj dostać się w okolice zamka przy pomocy kawałka drutu.
Czas na zmiane zamkaantoni pisze:wprawa,bo zrypany zamek
5 dni temu przewinął się podobny wątek aż tak trudno przejrzeć kilka wątków wstecz? zwłaszcza że podałem ten sam sposób
https://audi80.pl/80-b4-26-v6-lpg-av ... t24307.htm
https://audi80.pl/80-b4-26-v6-lpg-av ... t24307.htm