Audi 80 B4
Audi 80 B4
nie aktualne
Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 21:22 przez GraVi, łącznie zmieniany 7 razy.
Witam
Ładna felga. Na plus klamki, lusterka i listwy pod kolor. No i quattro. Co do wyposażenia to Competition seryjnie nie miał szyb w elektryce, szybra ewentualnie klimy i jeszcze dodatkowych wskaźników? Zresztą zawsze można coś samemu dołożyć .
Ogólnie mi się podoba. Zapodaj jeszcze tylko zdjęcia wnętrza.
Pozdrawiam
Ładna felga. Na plus klamki, lusterka i listwy pod kolor. No i quattro. Co do wyposażenia to Competition seryjnie nie miał szyb w elektryce, szybra ewentualnie klimy i jeszcze dodatkowych wskaźników? Zresztą zawsze można coś samemu dołożyć .
Ogólnie mi się podoba. Zapodaj jeszcze tylko zdjęcia wnętrza.
Pozdrawiam
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
Witam, widzę Competition przybywa, jesteś chyba trzeci z czerwoną jak się nie mylę <ok>
Bez lotki faktycznie to nie to trochę, ale wiadomo kwestia gustu. Jak będziesz zakładał gaz to dobrze wybierz zakład i ich przypilnuj, ACE jest bardzo wybredny ale jak wszystko jest ok to nieźle lata na gazie :mrgreen: . Pozdrawiam
Bez lotki faktycznie to nie to trochę, ale wiadomo kwestia gustu. Jak będziesz zakładał gaz to dobrze wybierz zakład i ich przypilnuj, ACE jest bardzo wybredny ale jak wszystko jest ok to nieźle lata na gazie :mrgreen: . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 19:03 przez Ezumaru, łącznie zmieniany 1 raz.
Klamki lusterka i listwy są chyba fabrycznie pod kolor w wersji competition?? (ja przynajmniej przy nich nie majsterkowałem)Katana_6 pisze:..Na plus klamki, lusterka i listwy pod kolor.
wskaźniki owszem są a co do elektryki, szyberdachu i klimy bym się kłócił wątpię żeby ktoś zmieniał dach, drzwi i wyrzucił klime... ale mogę się mylić hehe Proszę o opinieKatana_6 pisze: Co do wyposażenia to Competition seryjnie nie miał szyb w elektryce, szybra ewentualnie klimy i jeszcze dodatkowych wskaźników? ...
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Jesteś kolego w błędzie , były dwie wersje wyposażenia:Katana_6 pisze:Co do wyposażenia to Competition seryjnie nie miał szyb w elektryce, szybra ewentualnie klimy i jeszcze dodatkowych wskaźników?
1. 4xelktryczne szyby
klimatyzacja
2 2x elektryczne szyby
szyberdach
dodatkowe wskaźniki standard, elektryczne lusterka i.t.d
To mnie kolego lekko wystraszyłeś... Nie mam w nim elektr lusterek ani szyb... przegladnalem go dokładnie i nie ma śladu bicia ani przekładki. Czy były wersje bez elektryki??karolpinkii pisze:Jesteś kolego w błędzie , były dwie wersje wyposażenia:Katana_6 pisze:Co do wyposażenia to Competition seryjnie nie miał szyb w elektryce, szybra ewentualnie klimy i jeszcze dodatkowych wskaźników?
1. 4xelktryczne szyby
klimatyzacja
2 2x elektryczne szyby
szyberdach
dodatkowe wskaźniki standard, elektryczne lusterka i.t.d
w 1994 Audi zbudowało ok. 2500 sztuk modelu Audi 80 Competition quattro na rynek europejski, w celu uzyskania homologacji dla aut startujących w wyścigach samochodów turystycznych DTM i dla uczczenia odniesionych w tej serii sukcesów. Auta były wyposażone w napęd na obie osie, silnik 2.0 16V i występowały wyłącznie w nadwoziu sedan. Na zewnątrz 80 Competition quattro można rozpoznać po przednim zderzaku takim jak w modelu S2/Coupe V6, reflektorach z modelu V6, lotce montowanej na tylnej klapie, 16calowych alufelgach o specjalnym wzorze, a także charakterystycznym tylnym zderzaku. Auto występowało tylko w trzech kolorach nadwozia: czerwonym Laser, czarnym perłowym Vulcan i srebrnym Kristall. Wewnątrz znajdowała się specjalna plakietka z logo modelu. Model '94 Audi 80 16V Competition quattro posiadał standardowo poduszkę powietrzną i można było zamówić do niego dwa pakiety wyposażenia. Pierwszy obejmował radioodtwarzacz Audi Gamma z anteną w tylnej szybie, elektrycznie otwierany szyberdach i regulowany na wysokość fotel kierowcy, drugi pakiet z kolei oferował klimatyzację, elektrycznie sterowane wszystkie szyby i lusterka. Obok modeli S2 i RS2, Competition quattro stały się cennymi, rzadkimi i poszukiwanymi przez kolekcjonerów modelami.
Powinno to wyjaśnić sytuację i faktycznie twoje jest jakieś dziwne :?:
- karolpinkii
- Forum Audi 80
Tekst ten mozna też dwojako zrozumieć posiadało standardowo poduszke (jest) i można było zamówić do niego dwa pakiety wyposażenia. Zamówić czyli mogły wychodzić jakieś golasy ??Ezumaru pisze: Model '94 Audi 80 16V Competition quattro posiadał standardowo poduszkę powietrzną i można było zamówić do niego dwa pakiety wyposażenia. ...
i jeszcze zdjęcie z prospektu competition zamieszczonego na forum na zaznaczonym czerwonym elemencie czy to nie przypadkiem gałka szyb ??
http://competition16v.de/images/ProspektSeite6.JPG