światła przeciwmgielne - oryginalne czy nie?
światła przeciwmgielne - oryginalne czy nie?
Krąży mi po głowie pomysł zamontowania świateł przeciwmgielnych do mojego B4. mogę to zrobić na 2 sposoby - albo zakupić komplet oryginałów, do tego listwy z otworami, albo kupić takie małe jak te lub te w boczne kratki, które są pod zderzakiem... Za oryginałami przemawia to że są oryginalne, wadą jest natomiast cena (potrzeba by z 300-400zł na lampy plus ze 100zł na listwy...) i kwestia podatności na kradzieże...
Te nieoryginalne sa tańsze (do 100zł bym się zmieścił...) ale nie wiadomo jak to będzie wyglądać... i czy będą działać efektywnie...
Prosiłbym o wasze sugestie i spostrzeżenia w tym temacie.
Te nieoryginalne sa tańsze (do 100zł bym się zmieścił...) ale nie wiadomo jak to będzie wyglądać... i czy będą działać efektywnie...
Prosiłbym o wasze sugestie i spostrzeżenia w tym temacie.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- czester-11
- Forum Audi 80
for FranoF1 :
to jest wlacznik tylnych swiatel przeciwmgieknych
jak juz kolega ma kupywac w oryginale to i wlacznik w komplecie oryginalny.
[ Dodano: 2007-05-08, 10:26 ]
a jak juz przy temacie przeciwmglowym
to mam takie pytanie czy niewie ktos gdzie mozna by dostac kratke do halogenu do b3 oryginalnych w zderzakach
halogen juz zalatwilem tylko kratki brak .
jakby ktos mogl pomuc to bylbym wdzieczny
pozdro
to jest wlacznik tylnych swiatel przeciwmgieknych
jak juz kolega ma kupywac w oryginale to i wlacznik w komplecie oryginalny.
[ Dodano: 2007-05-08, 10:26 ]
a jak juz przy temacie przeciwmglowym
to mam takie pytanie czy niewie ktos gdzie mozna by dostac kratke do halogenu do b3 oryginalnych w zderzakach
halogen juz zalatwilem tylko kratki brak .
jakby ktos mogl pomuc to bylbym wdzieczny
pozdro
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
nie kupuj oryginalnych....
to się nie opłaca... listwy są drogie jeszcze wyłączniki, pierdółki, masakra 4 stówy jak nic...
a wcale tak pięknie nie wyglądają....
za połowę ceny można mieć bdb halogeny z Helli...
obczaj >>ten wątek<<
tam pokazałem jak mam u siebie zrobione...
to się nie opłaca... listwy są drogie jeszcze wyłączniki, pierdółki, masakra 4 stówy jak nic...
a wcale tak pięknie nie wyglądają....
za połowę ceny można mieć bdb halogeny z Helli...
obczaj >>ten wątek<<
tam pokazałem jak mam u siebie zrobione...
Po pierwsze to był Golf III a po drugie jak zwykle w tej TV nie odrobili pracy domowej i takie podłączenie świateł do jazdy dziennej jest gwarancją zdobycia mandatu/odebrania dowodu rejestracyjnego.xavier pisze:dokaldniw w czoraj na TVN Turbo widzialem progarm Tool costam, w ktorym facet pokazywal jak montowac w dolnej listwie swiatelka do jazdy dziennej mw VW Golfie IV, calkiem sprawnie to zrobil i nie glupio to wygladalo
Przepisy wyraźnie mówią, że światła do jazdy dziennej mają się palić tylko z tylnymi światłami pozycyjnymi a przy ich sposobie podłączania palił się też przód.