Witam moje Compi miało przy zakupie 147.000 km, teraz już na stukałem prawie 10k po Polsce, ale kolego również sprowadzałem osobiście od pierwszego właściciela Holandii, mam wydruk z serwisu Audi, Car Center (innego serwisu, w którym Audi było regularnie serwisowane) oraz UWAGA! Nie wiem jak się znasz na tych kwitach Holenderskich, ale u nich co roku przy przeglądzie (dokument nazywa się APK) wpisywany jest przebieg auta, powinieneś dostać tego stertę, która systematycznie co rok ma wpisane większy kilometraż, mój dwa miesiące przed sprzedażą był na przeglądzie i przebieg minimalnie niższy niż w momencie zakup <ok>
U mnie też nie ma elektryki szyb, ale mam elektryczny dach, tu też dziwne bo wygląda 100% jak ori, jest elektryczny blaszany, chowa się w dach i podnosi. Ma elektryczne domykanie i sam się otwiera, a wewnątrz ma wybite numer od jakiejś firmy.
Na początek proponuje Ci zmienić kierownicę (ta jest tragiczna) potem usunąć czarną dziurę, ten schowek nad radiem no i koniecznie założyć spojler, bez auto traci urok. Podstawa to też czerwone podświetlenie i ringi na zegary główne. Z dodatkowymi mam mieszane uczucia i sam się zastanawiam. Widzę, że masz zaśniedziały wydech, więc można by go wypolerować. Na pewno odwiedzałeś compi z naszego forum, możesz zaciągnąć trochę inspiracji.
Z gazem zdecydowanie odpuść, szkoda takiego auta na gazowanie, jako ciekawostkę podam Ci, że auto powinno jeździć na PB98, a nie PB95. A gaz w tym aucie to mijanie się z celem... Czytałeś trochę o wtrysku mechanicznym?
Holandia słynie z ubogich wersji, więc pewnie, dlatego u nas dość skąpo, ale mam w planach dorezać elektrykę, nie jest to duży problem.
P.S. : Widzę, że nie wypucowałeś auta do prezentacji, ja chyba w końcu też wystawię brudasa. Bo już miałem trzy podejścia z myciem, woskowaniem etc. i za każdym razem nie dojechałem w fajne miejsce na sesję bo spadł deszcz...
Pozdrawiam. <quattro>
edit
Auto ma nie ori antenę na dachu z tyłu, nie przeszkadza Ci? Bo mnie bardzo drażnią takie szczegóły. No i Compi nie miała kierunków w błotnikach, więc możliwe, że jakiś lekki dzwonik był w przeszłości.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 02:05 przez
gornik, łącznie zmieniany 3 razy.