[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
spoko jak to mówią jak się niema co się lubi to się lubi co się ma i nie mam na myśli ani marki ani modelu tylko utrzymanie samochodu ja w niedziele wpadnę na 99,9 % jak dla mnie to morze być nawet wcześniej lub później mam całą niedziele wolną, a apropo pierwszego spotu to już byłem na tym pierwszym pod tesko.
Może i ja się zjawię We Wro nic nie ma ze spotów a na dalsze brak funduszy... Ale na honorowy ostatni zlocik się wybiorę Audica jak na swój wiek (24 lata) w sumie niczego się nie domaga (poza kosmetyką) Ale niektórych dodatków szukam, szukam, bo chciałbym mieć choć te przeciwmgielne tylnie xD więc do zobaczenia trzydziestego o 19?
Pozdrowienia
Airnox
Pozdrowienia
Airnox
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
oj przydalo by sie ale i tak wolalbym pojechac do opola z Wami pogadac...luk_OP_Q89 pisze:Fiku jak Cię nie będzie to mam nadzieje że chociaż na pocieszenie załapiesz się na jakąś małą pierwszą pomoc...usta-usta Dodzie...masaż tych no...serduszka
Nie obrazam sie tylko sie denerwuje a to roznica mniej wiecej chodzi o to zeby takich rzeczy nie pisacluk_OP_Q89 pisze:I nie obrażaj się o "takie komentarze" masz ciekawy zawód i tyle <ok>
-
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Już wróciłem z niemcowni i się piszę na zlot bo kilka bajerów mi przybyło w mojej 80-tce a naprawde jest teraz miodzio to do Niedzieli, aparat będzie, żaden problem tylko problem z załoczeniem fotek na stronke. Za błędy jakie by wynikły w czasie pisania tego postu bardzo przepraszam ale było to pisane po kilku browarach. Pozdrowionka.
Korzystając z okazji - posiada ktoś oprawkę do żarówki montowanej do klapy w B2a? Bo walczę z przeciwmgielnymi tylnymi i brak mi tej oprawki... Poza oprawką pozostaje jeszcze kwestia, że poprostu nie działają xD Mimo sprawnego przełącznika, dodania bezpiecznika i przekaźnika... Jutro jeszcze będę patrzył co jest nie tak. A w niedzielę się pojawię
Pozdrowienia
Pozdrowienia