To pewnie Rafalaudi1 <ok> mieszka nie daleko tego miejsca.maciek80 pisze:dziś w Sosnowcu najprawdopodobniej widziałem srebrne b4 z wlepą jadące w kierunku "alcatrasu"
Napotkani koledzy
Jeśli z wlepą na grilu i była Audiola bordowa B4 to będę w takim razie Ja <ok> <ok> <ok> odrazu zaznaczam że nic nie słyszałem :mrgreen: :mrgreen: , sam po trasie wyglądam klubowych 80-tek. Leciałem z Lublina do Trójmiasta. Pozdrawiam <ok> <ok> <ok>ziemor pisze:22 w sobotę rano na trasie Warszawa Elbląg widziłałem 80-tkę z wlepą na grilu która jechała w stronę Elbląga - ja jechałem na Warszawę - pipnąłem ale Kolega nie nadusił na hamulec więc pojechałem dalej
link dla porównania
No to Cię dzisiaj wypatrzyłem yaworze. W zasadzie tylko Twój kufer, gdy szykowałeś się do skrętu w Powstańców. Zasłaniały Cię jakieś dwa samochody, więc mnie mogłeś nie zauważyć, gdy w Człuchowską skręcałem.yawor pisze:dzanasik, turlam się, turlam. Tylko teraz już Rzędzińską rzadziej od kiedy zmieniłem pracę. Teraz Człuchowską i Powstańców Śląskich potem w kierunku Żoliborza.
Pozdrawiam
Niestety Audi które widziąłem miało wlepę po stronie kierowcy na griluGruszka pisze:Jeśli z wlepą na grilu i była Audiola bordowa B4 to będę w takim razie Ja <ok> <ok> <ok> odrazu zaznaczam że nic nie słyszałem :mrgreen: :mrgreen: , sam po trasie wyglądam klubowych 80-tek. Leciałem z Lublina do Trójmiasta. Pozdrawiam <ok> <ok> <ok>ziemor pisze:22 w sobotę rano na trasie Warszawa Elbląg widziłałem 80-tkę z wlepą na grilu która jechała w stronę Elbląga - ja jechałem na Warszawę - pipnąłem ale Kolega nie nadusił na hamulec więc pojechałem dalej
godzina 10:30,
Biłgoraj, spożywczak ABC w puszczy
czerwony Avant z wlepą pod lewą lampą o numerach LBL 81s_, obok stał czarny Avant bez wlepki o numerach LBL 33x_
czyje czyje??
Biłgoraj, spożywczak ABC w puszczy
czerwony Avant z wlepą pod lewą lampą o numerach LBL 81s_, obok stał czarny Avant bez wlepki o numerach LBL 33x_
czyje czyje??
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 08:10 przez zakk87, łącznie zmieniany 1 raz.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Dzisiaj w Dąbrowie Górniczej stało przez pół dnia pod blokiem na ulicy Tysiąclecia piękne, zgniło-zielone Audi 80 B3 z orginalnym spoilerem i dokładkami na zderzaki Kamei. Nr rej tego bolidu to coś koło SD 20241. Silnik diesla, zastanawiam się czy nie był robiony SWAP czy może sama rura wydechowa jedynie zmieniona bo była podwójna, taka jak w 1Z i AAZ.
Samochód miał blende od Audi 90.
Czyje, czyje?
Ja po przeciwnej stronie ulicy robiłem zbrojenie pod budowany budynek (trzeba jakoś w wakacje sobie dorabiać
).
Samochód miał blende od Audi 90.
Czyje, czyje?
Ja po przeciwnej stronie ulicy robiłem zbrojenie pod budowany budynek (trzeba jakoś w wakacje sobie dorabiać
Powiem ci kolego że pełno 80 jeździ po polskich drogach i nie ma nic wspólnego z naszym klubem. Ostatnio jade "L" Czarne B3 na blachach WH z dokładkami Kamei przód tył, ładna wypolerowana felga i wydech dwururka. Kolejny przypadek wczoraj siedze na przystanku w centrum, Bordowe B3, maska od B4, z tyłu tresery i ten zderzak co ma te 2 odblaski czerwone(niewiem od czego on) i ori spojler i również dwururka. Ale wlep ani ramek nie było na nich więc nie mają nic wspólnego z audi80.pl
też widziałem to audi na KN z czwórkami jakiś czas temu, podszedłem bliżej i nie było vlepyjaco124 pisze:dziś w Tarnowie ok. godz. 17 koło dworca ładna B4 z wlepą po lewej stronie z tył na klapie na rej. KN i duzo czwórek na tablicy... któż to??
dziś widziałem sedan srebrne B4 o nr rej. KT 46*** w Tarnowie (Mościce) koło godz. 23.
a i dalej nie wiem kto parkuje w Tarnowie na os. zielonym B4 Avant.