Jak w temacie jakie et wybrać bo są 3 dostępne z tego co mi gościu odpisał. rozmiar to 15 cali a et 28 / 29/ 37. Czyli są 3 do wyboru. opony będą albo 195/50 lub 165/50. Zawias idzie w dół 30-40mm. Tak ,żeby za bardzo nie wystawały ani nie obcierały o kolumnę itp. z góry dziękuje za odp
ps. nie napisał mi ile mają cali ale coś koło 7-7,5 max
[b2] felgi RONAL R10 TURBO
Też chorowałem na te felgi do audicy, ale rok temu nie było nic w rozmiarze 4x108.
Szkoda tylko że są takie wąskie. Osobiście rozmiaru 15J7,5 nie spotkałem, wszystkie były 15J7. Opony 195/50/15 nie będą na tym dobrze wyglądać, musi być coś węższego żeby to ładnie sie prezentowało, niestety problem jest z dostępnością takich opon. Co do ET to bierz jak najmniejsze (28) wtedy najbardziej wyjdą na zewnątrz, choć ja bym i tak jeszcze dystanse do tego założył. Podsumowując fela bardzo ładna ale ma kijową szerokość i odsadzenie. Ja bym jeszcze się wstrzymał na Twoim miejscu i poszukał czegoś o szerokości 8 - 8.5 cala.
Szkoda tylko że są takie wąskie. Osobiście rozmiaru 15J7,5 nie spotkałem, wszystkie były 15J7. Opony 195/50/15 nie będą na tym dobrze wyglądać, musi być coś węższego żeby to ładnie sie prezentowało, niestety problem jest z dostępnością takich opon. Co do ET to bierz jak najmniejsze (28) wtedy najbardziej wyjdą na zewnątrz, choć ja bym i tak jeszcze dystanse do tego założył. Podsumowując fela bardzo ładna ale ma kijową szerokość i odsadzenie. Ja bym jeszcze się wstrzymał na Twoim miejscu i poszukał czegoś o szerokości 8 - 8.5 cala.
Mam na oku opony 165/50/15.
W felgach się zakochałem i kupie je. Nie mogę znaleźć tego modelu w większym rozmiarze :cry:
http://www.tyrestretch.com/7_165_50_R15/
źle nie będzie wyglądało chyba :lol:
W felgach się zakochałem i kupie je. Nie mogę znaleźć tego modelu w większym rozmiarze :cry:
http://www.tyrestretch.com/7_165_50_R15/
źle nie będzie wyglądało chyba :lol:
Na tych oponach co piszesz bedzie super A jeżeli szukasz wiekszych felg to jest jeszcze Ronal R50 Aero , jest bardzo podobna to R10 i występuje w rozmiarach 16 - 18". Mysle że 16" byłoby najbardziej optymalnym rozmiarem
A jak R10 turbo założysz to oczywiście nie bedzie źle wyglądać, tylko pomyśl potem nad dystansami bo będą sie w nadkolach chować zapewne .
A jak R10 turbo założysz to oczywiście nie bedzie źle wyglądać, tylko pomyśl potem nad dystansami bo będą sie w nadkolach chować zapewne .
- DARODIABEL75
- Forum Audi 80
Bardzo chętnie to daj jakiś namiar albo się zapytaj o szersze 15 cali albo o 16 cali ogólnie. dzięki
[ Dodano: 2009-09-20, 20:44 ]
Wziąłem Power Tech 8 cali przód (et 15) i 9 cali na tył (et 20) :mrgreen:
[ Dodano: 2009-09-20, 20:44 ]
I tak zrobiłem, na Ronale będę dalej chorował ale są za wąskie bo tylko 7 cali.K2 pisze: Ja bym jeszcze się wstrzymał na Twoim miejscu i poszukał czegoś o szerokości 8 - 8.5 cala.
Wziąłem Power Tech 8 cali przód (et 15) i 9 cali na tył (et 20) :mrgreen: