Jestem tu nowa, to mój pierwszy wóz i pierwsze auto w rodzinie.

Wczoraj udało mi się tanio dostać zadbane, jak na swoje 20 lat, Audi 80 B3 (miłość od pierwszego wejrzenia

Jestem drugą właścicielką. Jest w nim parę rzeczy do poprawienia, ale mam dużo czasu i serca

Ponieważ nie mam najmniejszego pojęcia o motoryzacji, a chcialabym w nim pare rzeczy porobić (przede wszystkim posprzątać

1. Ile może kosztować wymiana przegubów, gdzie coś takiego można dostać (allegro?) i czy żeby je wymienić trzeba oddać autko do warsztatu czy wystarczy pomoc kogoś, kto ma odrobinę pojęcia o samochodach?
2. Jak wymontować fotele? Chciałabym je poodkurzać, pocerować w paru miejscach i wyprać pokrowce.
3. Wyciągnęłam podłogę z bagażnika (żeby wyczyścić). W jednym miejscu miała przymocowany jakiś materiał izolacyjny (jakąś watę?), chyba w miejscu gdzie jest wydech. Niestety, to po podniesieniu podlogi to zaczęło się sypać. Czym to można zastąpić, ew. czy coś takiego można gdzieś kupić?
4. Może to zabrzmi trochę śmiesznie.... Czy myje się auto pod maską? Tam jest najbrudniej, czy jakbym przejechała ścierką czy mogłabym coś zepsuć?
5. Co trzeba zrobić jak miga kontrolka akumulatora? (akumulator jest nowy, jeszcze na gwarancji, pewnie chodzi o coś oczywistego)
6. Czy da się (i za ile) założyć poduszki powietrzne (przynajmniej dla kierowcy), z czym to się wiąże.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc