[B4 2.0] Stuki Maglownicy?
[B4 2.0] Stuki Maglownicy?
Witam
Posiaam audi B4 2.0. Gdy prawe koło wpada w nawet małą dziure to słysze stuki jakby podpora stabilizatora lub końcówka łącznika stablizatora była wybita. Ale wszystko w zawieszeniu zstało wymienione na części FEBI. W maglownicy nie posiadam żadnych luzów a wycieki z niej sa niewielkie. Czy te stuki będa spowodowane zużyciem maglownicy? Dzieje się tak tylko gdy prawe koło wpadnie na jakąś nierównośc. Z góry dziękuje
Posiaam audi B4 2.0. Gdy prawe koło wpada w nawet małą dziure to słysze stuki jakby podpora stabilizatora lub końcówka łącznika stablizatora była wybita. Ale wszystko w zawieszeniu zstało wymienione na części FEBI. W maglownicy nie posiadam żadnych luzów a wycieki z niej sa niewielkie. Czy te stuki będa spowodowane zużyciem maglownicy? Dzieje się tak tylko gdy prawe koło wpadnie na jakąś nierównośc. Z góry dziękuje
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
- lukaszk1989r
- Forum Audi 80
simcold podobnie i u mnie lupalo po zrobieniu zawiechy z prawej strony jak wjechalem na dolek lub jazda po nierownej drodze odkrecala mi sie nakretka rowkowa ta co dociska lozysko w poduszce amortyzatora dokrecanie nic nie dawalo bo dalej stukalo po takim dlubaniu z pol roku z jakis tydzien temu pomyslalem ze dokrece nakretke ponownie bo szkoda ze by orginalne poduchy z serwisu padly i zdziwilo mnie ze tloczysko amora sie kreci lekko obracalem w prawa strone az stanelo wtedy dociagnąłem srube wszystko skrecilem do kupy i odziwo stukanie jest juz prawie nie slyszalne