[ Dodano: 2009-08-30, 21:41 ]
k11h czekam na twoją odp.

Jak ostatnio u Szudego a potem mini ekipą na miejscówkę którą trzeba znaleźć się udamy co proponujecie.. :?:k11h pisze:SiemaNo to wtorek o 18:00 pasuje mi
Możnaby się umówić gdzieś.. Tylko gdzie..?
No jak najbardziej, ja to wiesz może nie tyle z tamtej okolicy co z niedaleka, bo ja mieszkam jak jedziesz w stronę centrum od siebie koło straży na światełkach dajesz w prawo i tam jest zaraz sklep elektroniczny ELKO to ja w bloku po przeciwnej stronie ulicy.Tomiko9 pisze:Hej DAN! Ty masz 600metrów,a ja 50 metrów bo mieszkam w tym bloku 42 koło kotłownitylko jakim cudem Ciebie tam wcześniej (tj.w okolicy) nie widziałem?! to tego nie wiem :shock:
To może być i u mnie,ale i najpierw tam koło Szudego,gdzie pisałeś,palniemy kilka fotek i do mnie skoczymy,hmm???
Spoko nic się nie dziejek11h pisze:Panowie, bijcie, zabijcie, ja nie dam rady.. Po pierwsze jutro mama kończy o 18:00 (no akurat na jutro musiała być zmiana) i bierze auto, a po drugie kumple mnie tu namawiają na "wesołe" rozpoczęcie roku przy jakimś piwku.. Bardzo Was przepraszam, no ale nie dam rady.. Zawiniłem, głupio mi teraz, bo umawiam się, a nie dotrzymuję słowa.. Przepraszam..