[B3 COUPE 2.3 NG]osłony głośników
[B3 COUPE 2.3 NG]osłony głośników
Witam!jak wyciągnąć osłony głośników z tylnych boczków??Podważam je ze wszystkich stron i nie odchodzą.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2009, 00:47 przez Miniekzgr, łącznie zmieniany 1 raz.
Zniszczysz boczek a maskownicy nie ściągniesz według mnie
Polecam ściagnąć całość i mając na wierzchu wziąć sie za szpecenie bo inaczej sie tego nie da nazwać <ok> orginalna maskownica jest w tamtym miejscu najwłaściwsza, bo znajdz mi taka powyginaną i na dodatek prostokątną nie oryginalną na jej miejsce :mrgreen:
Polecam ściagnąć całość i mając na wierzchu wziąć sie za szpecenie bo inaczej sie tego nie da nazwać <ok> orginalna maskownica jest w tamtym miejscu najwłaściwsza, bo znajdz mi taka powyginaną i na dodatek prostokątną nie oryginalną na jej miejsce :mrgreen:
osłony głośników[COUPE B3 2.3 NG]
ale ja Chce je zdjąć po to aby je pomalowąć na czarno (tak jak są) bo sa troche poobdzierane...
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Musisz ściągnąć boczek aby od środka móc "odczepić" maskownice-innej rady niestety nie ma przeprabiałem to
aby zdjąć boczek odkręcasz siedzisko(2 śróbki pod nogami) składasz oparcie i odkręcasz boczne oparcie-wtedy masz dojście do jednej z 4 śrób na których trzyma się boczek.
pierwsza jest z boku jak otwierasz drzwi,dwie kolejne po zdjęciu dolnej osłony boczka-tam gdzie jest początek pasu bezp.no i wspomniana czwarta którą ujżysz po zdjęciu bocznego oparcia.
Następnie pociągasz boczek do góry i gotowe
robota na max 15min :mrgreen:
aby zdjąć boczek odkręcasz siedzisko(2 śróbki pod nogami) składasz oparcie i odkręcasz boczne oparcie-wtedy masz dojście do jednej z 4 śrób na których trzyma się boczek.
pierwsza jest z boku jak otwierasz drzwi,dwie kolejne po zdjęciu dolnej osłony boczka-tam gdzie jest początek pasu bezp.no i wspomniana czwarta którą ujżysz po zdjęciu bocznego oparcia.
Następnie pociągasz boczek do góry i gotowe
robota na max 15min :mrgreen: