[B3/B4]Licznik
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ok nie załapałem do końca tego AC BC ja chcętylko po prostu mieć odczyt zużycia paliwa...nie muszę mieć tego w desce...jak mam sobie skombinowć ten BC czy tam AC nie widzę jeszcze wielkiej różnicy.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2007, 20:18 przez maxer, łącznie zmieniany 1 raz.
Moj jest elektroniczny i przycisnelem w czasie jazdy i juz nie nalicza tzn czasem zaskoczy ale liczy tylko do 113.8km i dalej lipa CO ROBIĆ???jmm pisze:Mozna kasować pod warunkiem, ze nie jest na linke.Oofol pisze:Popsuty... W czasie jazdy NIE WOLNO kasować licznika! To są właśnie tego skutki. Czy można naprawić? trzeba by wymienić mechanizm.
-
- Forum Audi 80
[80 b3]licznik tymczasowy nie działa
witam tak jak w temacie licznik tymczasowy ciagle mi sie zacina:/ przejade 1km i koniec:/ jaka moze być przyczyna zacinania sie?
licznik...
Musi że któryś ząbek trybu licznika jest walnięty i na nim zacina, wskazywało by na to to, że dzieje sie to cyklicznie...
Pozdrawiam - Adam.
Pozdrawiam - Adam.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
[80 B3]Licznik
Witam. Jestem nowy i prosze adminow i modow o wyrozumialosc
Mam niedzialajacy predkosciomierz ktory lapie w momentach wpadania w dziure albo na przejazdach. znalazlem na stronie klubu jak zrobic niedzialajacy licznik i chcialem wiedziec czy zimne luty od predkosciomierza sa na tej samej plytce co od licznika czy nie.
pozdrawiam
Mam niedzialajacy predkosciomierz ktory lapie w momentach wpadania w dziure albo na przejazdach. znalazlem na stronie klubu jak zrobic niedzialajacy licznik i chcialem wiedziec czy zimne luty od predkosciomierza sa na tej samej plytce co od licznika czy nie.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 17:10 przez urd, łącznie zmieniany 1 raz.
[80 B4 1.9TDI 1Z]Licznik
Zamontowałem licznik z obrotomierzem do audi B4 1,9 tdi. Wcześniej miałem licznik z zegarem. Co trzeba zrobić aby obrotomierz mógł chodzić bo wtej chwili nie pracuje. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 21:23 przez valdek64, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam. Udalo sie usunac usterke tylko dlatego ze zimne luty byly na tych czterech bolcach ktore wystaja z plyki przy liczniku. Nie trzeba bylo zdejmowac wskazowki. Ale proby jej zdjecia na poczatku nie wychodzily najlepiej. Po prostu nie dalo sie jej zdjac. czarna obudowa jej i musielismy ja sklejac. a wskasowka jak siedziala tak siedziala. moze mogl by ktos dokladnie opisac jak zdjac ta cholerna wskazowka bo to wyglada na "trudna prosta rzecz"