Witam. Zakupiłem klimę manualna do mojej b3 i czekam na paczkę i chciałbym to jak najszybciej montować. Do rzeczy. Czy trzeba podłączyć jakieś wtyczki pod schowek kierowcy czy tylko pod to co powiedział sprzedający.
Są dwie wiązki przewodów,jedna w środku pod nagrzewnicą do włączników i elektrozaworów a druga idzie po podłóżnicy pod chłodnicą do kompresora.
PS. Proszę o szybką i sensowną odpowiedź.
[b3] Instalacja el. klimy manualnej
- Audi Sport
- Forum Audi 80
witam
Jesli ci wyśle cała kompletną to bedziesz wiedziec czy trzeba cos jeszcze podlaczyc czy nie generalnie klima jest tu prostej konstrukcji ale jak cos to moge ci zapodac schemat instalacji klimy jesli umiesz czytac ze schematów
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Nie no kurde nie mogę... Ludzie po co piszecie posty że możecie zapodać schemat/ kawałek informacji/zdjęcia czy coś innego technicznego :?: PO PROSTU TO ZRÓBCIE :!: Napiszcie posta/temat załóżcie umieśćcie w nim materiały do przestudiowania, będzie przynajmniej jakiś z tego pożytek. Powiedz mi kolego jaki jest pożytek z twojego posta :?: Mamy cię na kolanach poprosić o materiały czy co bo naprawdę nie jarzę twojego posta.endriu210 pisze:nie żebym się narzucał ale,jak by była potrzeba mogę zapodać schematy z opisem
ps. Jak miałbyś chęć mnie zripostować (zjeb**) to zapraszam na PW, a tutaj w zamian umieść posiadane materiały.