[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Fotka grupowa na poprzedniej str (25)
jeszcze dwie spontaniczne.
W razie czego www.nieska.pl szukac w galerii
jeszcze dwie spontaniczne.
W razie czego www.nieska.pl szukac w galerii
Ostatnio zmieniony 31 sie 2009, 23:20 przez nieska, łącznie zmieniany 1 raz.
No szkoda, szkoda, ale i jemu się czasem coś należy Choćby taki "spacerek" ta trasą A że czasem lubi sobie poszaleć (do 130-150km/h leci "o tak") no to co... ale to tylko w awaryjnych sytuacjach
Pozdrowienia
Airnox
[ Dodano: 2009-08-31, 23:31 ]
Btw. jak wypali znów taka ekipa to trzebaby jakiegoś grilla i oświetlenie sprowadzić co by o pustym żołądku nie siedzieć
Pozdrowienia
Airnox
[ Dodano: 2009-08-31, 23:31 ]
Btw. jak wypali znów taka ekipa to trzebaby jakiegoś grilla i oświetlenie sprowadzić co by o pustym żołądku nie siedzieć
mi za tydzień raczej nie pasuj, bo na weekend koleżanki przyjeżdżają, no chyba że pojadą wcześniej w niedziele, to nie wiem.
Tylko nie rzucać mi propozycji żebym wziął koleżanki ze sobą, bo wiem że już Wam tak zaświtało
Fiku, pasuje Ci w niedzielę wieczorkiem jak coś??
Chłopaki, a może tak 13 IX, co by nie przesadzać, bo co niektórych kobitki na smycz będą wiązały? Czy wolicie teraz, 6 IX? Mi tam obojętne, ja nie mam takiego problemu z kobitką :->
Tylko nie rzucać mi propozycji żebym wziął koleżanki ze sobą, bo wiem że już Wam tak zaświtało
Fiku, pasuje Ci w niedzielę wieczorkiem jak coś??
Chłopaki, a może tak 13 IX, co by nie przesadzać, bo co niektórych kobitki na smycz będą wiązały? Czy wolicie teraz, 6 IX? Mi tam obojętne, ja nie mam takiego problemu z kobitką :->
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
jak się jedzie na makro ul partyzancką, to jakieś 300 m przed makro jest droga w lewo (nawet jest na znaku skrzyżowanie) no i ta droga jest sobie taka zamknięta , znaczy ona jest niby otwarta, tylko że prowadzi do nikąd, jest jakieś pół km prosto, później w prawo, 300 m i na końcu rondo. Hehe, i tyle, na rondzie musisz zawrócić bo nie ma innej drogidanek* pisze:A Ja jakoś nie dotarłem do tego zamkniętego odcinaka , ponieważ czerwone światełko mnie zatrzymało i panowie zniknęliście .Mi 13 Tez pasuje tylko poproszę jakieś namiary :mrgreen:
[ Dodano: 2009-09-01, 17:51 ]
okiewicz22pnw, a Ty też się zgubiłeś?? Czemu nie dojechałeś??