Głosniki - dobor i montaz podszybie
Glosniki - wybor w deske rozdzielcza
Zamierzam wsadzić nowe głośniki w przednią dechę, ale kompletnie się na tym nie znam i nie chcę wydać więcej jak 90zł. Czy za tą cenę dostanie coś dobrego ?
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:31 przez Przemo95, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [B4 ALL] Jakie głośniki w deske?
tylko to nie będzie żadnego szału pod względem dźwięku. Na dodatek powiem ci że jeśli masz ori głośniki w dobrym stanie to lepiej zostań przy nichPrzemo95 pisze:Zamierzam wsadzić nowe głośniki w przednią dechę, ale kompletnie się na tym nie znam i nie chcę wydać więcej jak 90zł. Czy za tą cenę dostanie coś dobrego ?
-
- Forum Audi 80
Zeby nie zaczynac nowego tematu mam odrazu konkretne pytanie i licze na szybka odp. bo byc moze jutro odrauz zamowie ktores z tych dwoch glosnikow.
alpine_spg_10c2_max_180w_10cm
lub
hertz_ecx_100
Chcialbym zamontowac je oczywiscie deske rozdzielcza. Mam zamiar kupic konkretne glosniki na podszybie ale oczywiscie wiem ze nie beda graly tak je te wieksze w drzwiach. ale nie mam zamiaru kupowac takich zeby byly identyczne jak te ktore juz tam s. Mam radio Sony 4x50W. Pociagnie ono takie głosniki. Chcem kupic na akurat te bo nie mam kasy na konkretny zestaw. moze za rok cos typu przod i tył165 i skrzynia i wzmacniacz cos konkret. Ale to melodia przyszlosci narazie chodzi mi o to co napisalem z gory dziek iza odpowiedz.
alpine_spg_10c2_max_180w_10cm
lub
hertz_ecx_100
Chcialbym zamontowac je oczywiscie deske rozdzielcza. Mam zamiar kupic konkretne glosniki na podszybie ale oczywiscie wiem ze nie beda graly tak je te wieksze w drzwiach. ale nie mam zamiaru kupowac takich zeby byly identyczne jak te ktore juz tam s. Mam radio Sony 4x50W. Pociagnie ono takie głosniki. Chcem kupic na akurat te bo nie mam kasy na konkretny zestaw. moze za rok cos typu przod i tył165 i skrzynia i wzmacniacz cos konkret. Ale to melodia przyszlosci narazie chodzi mi o to co napisalem z gory dziek iza odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:30 przez lukassssssek, łącznie zmieniany 1 raz.
tak sobie przeglądnąwszy oferty z allegro to myślę że w tym przedziale cenowym popatrz na to:
phonocar_woofer_tweeter
phonocar_y_line_
phonocar_woofer_tweeter
phonocar_y_line_
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:30 przez krisPrG, łącznie zmieniany 1 raz.
- loco_grchw
- Forum Audi 80
[B3,B4] Głośniki na podszybie do 180zł
Witam szukam jakiś w miarę dobrych głośników na podszybie. Kwota jaką mogę przeznaczyć to 180zł. Proszę o jakieś propozycje sam znalazłem glośniki JBL GTO 428. Co o nich sądzicie ?
Ostatnio zmieniony 21 lut 2010, 11:26 przez arczi91, łącznie zmieniany 1 raz.
Parametry tych głośników są troszkę lepsze chociaż Infinity to super czysty dźwięk a JBL oferuje trochę więcej basu.
infinity_ref_4032cf
infinity_ref_4032cf
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:23 przez krisiun1, łącznie zmieniany 1 raz.