[b3 2.0 PS] Moja 90-tka. Zapraszam! Fotki z kąpieli i po...
Z lamp ściągnąłem klosz, ramkę która jest polakierowana również można odkręcić, przed pomalowaniem zmatowałem powierzchnie ramki do gołego plastiku aby nic nie obłaziło, do pomalowania użyłem czarnego akrylu oczywiście przed malowaniem zastosowałem podkład do plastiku dla większej trwałości, procedura łatwa i efekt ciekawy, przy okazji rozebranych lamp wyczyściłem je dokładnie i teraz wyglądają jak nowe... Pozdrawiam!
-
- Forum Audi 80
no to faktycznie z dystansami mozesz miec problem. kola 15 w b3 dosyc pasownie siedza w nadkolach a do tego jeszcze nizsze zawieszenie. fajnie by to wygladalo ale czy warto dzis np jechala za mna a6 obnizona porzadnie i facet w pewnych momentach musial jechac srodkiem dwupasmowki coby silnika nie urwac i kol przy okazji. a moze u ciebi zamiast dystansow zastosowalbys felgi o nieco innym 'kroju',takie zeby auto szersze sie wydawalo. no bo zakladac dystanse 10,czy 15 mm to troche nie tak,poprostu to za malo aby efekt sie rzucal w oczy
-
- Forum Audi 80
Dokładnie, numer lakieru to LY7Y, tylne lampy będą czerwone bo te mam popękane i w jednej zbiera się woda, fele będą na pewno inne, marzą mi się tył 9 cali przód 7,5, z idealnym zamontowaniem przedniego zderzaka mam mały problem ponieważ jest on inaczej wyprofilowany względem błotników, najlepszym zabiegiem by było wymienić błotniki z b4 ale nie chce ruszać oryginału, co do zderzaka z S2 kolega taki ma tyle że w czarnej niuni, w srebrze może przód wydawać się napompowany, grila mam już w oryginale. Pozdrawiam!Maroonio pisze:wygląda jak moja Coupeta w sedanie nawet chyba kolor ten sam LY7Y :mrgreen:
Tak jak napisał Jmm tylne kierunki czerwone a nie malowane albo czarny treser po całości
Fele cal większe i 2 cale szersze i jest malina tylko ten zderzak lepiej zamocuj. A co do zderzaka S2 to w sedanie wygląda on za cięzko według mnie, ten co masz jest stworzony do B3 sedan, pozdro