Prosze drogich kolegow o pomoc a mianowicie zdazylo dzis mi sie cos takiego autko stalo 2 dni i rano nie chcialo odpalic jak sie okazalo zapowietrzyl mi sie uklad paliwowy jakos udalo sie go odpowietrzyc auto pali na dotyk ale po wylaczeniu silnika po chwili zaczynka kapac paliwo na laczeniu miedzy pompa a kopulka z ktorej wychodza przewody do swiec, chwilke pokapie i przestaje czy ktos sie spotkal z takiem problemem i czy to moglo byc powodem zapowietrzenia ukladu
Porsze o pomoc
mowa o audi 80 1,9 TDI Z1 90 koni avant
[B4 Z1] Problem z odpaleniem i kapie z pod pompy wtryskowej
-
- Forum Audi 80
- krzyzak2211
- Forum Audi 80
Podtrzymuje słowa Marcin_lbn i przemika zrób to jak najszybciej. Mogę polecić firmę z zestawami naprawczymi do pomp. Cały zestaw uszczelek jest w granicach 20-25 zł tylko że wymianę radzę zlecić fachowcowi od pomp który poustawia wszystko jak się należy. Firma DIESEL-POL Wrocław Tel: 071-361-81-40 Profesjonalnie podchodzą do sprawy i na pewno nie zdarzy się tak że po zamówieniu uszczelek dostaniesz zestaw do TD tylko do TDI jak to bywa przy zamawianiu na np. allegro. Firma polecana jest też w dziale "POLECAM" https://audi80.pl/sprzedawcaphu-el-p ... t31877.htm