[Podkarpacie] Jasielska fotosesja by Dan 80 & tomiko9
[Podkarpacie] Jasielska fotosesja by Dan 80 & tomiko9
Witam wszystkich Audimaniaków!!!
Wraz z Kolegą Łukaszem wpadliśmy na pomysł,by zrobić taką małą sesję fotkową,której efekty zaraz będziecie mogli ocenić,wprawdzie jeden Kolega nam nie dotarł (pozdro k11h),aaaale może już jutro się to zmieni i dojedzie <cieszy>
No nic,tyle pisania,zapodaję fotki:
... i dla urody zmiana miejsca <cieszy>
... i ostatnia zmiana...
.... i to tyle na dziś,dzięki Łukasz
Używanie w postach koloru czerwonego przez userów jest niezgodne z regulaminem.
-a!,punkt 19!-oki,będę pamiętał :oops:
Wraz z Kolegą Łukaszem wpadliśmy na pomysł,by zrobić taką małą sesję fotkową,której efekty zaraz będziecie mogli ocenić,wprawdzie jeden Kolega nam nie dotarł (pozdro k11h),aaaale może już jutro się to zmieni i dojedzie <cieszy>
No nic,tyle pisania,zapodaję fotki:
... i dla urody zmiana miejsca <cieszy>
... i ostatnia zmiana...
.... i to tyle na dziś,dzięki Łukasz
Używanie w postach koloru czerwonego przez userów jest niezgodne z regulaminem.
-a!,punkt 19!-oki,będę pamiętał :oops:
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2009, 09:14 przez Tomiko9, łącznie zmieniany 7 razy.
Trzeba było Tomiko rejestracje zakryć, bo mi dowód zabiorą za brak postojówki. :mrgreen:
A poważnie to świetne popołudnie, dzięki Tomciu za wspólne focenie naszych niuniek, szkoda tylko że naszego ziomka zabrakło, ale cóż może jutro, tylko niech się zrehabilituje za dziś i miejscówkę wynajdzie konkretną.
A to ode mnie, mam nadzieję że się spodoba kolegą z podkarpacia nasz pomysł na spędzanie wolnego czasu.
To by było na tyle, a tak w ogóle to fajne foty Ci powychodziły Tomku nawet widzę ja się na kilku załapałem, hehe. No i dzięki za żarówki do podświetlenia klawiszy i pomoc przy wymianie, teraz o niebo lepiej. <ok>
Pozdrawiam i do następnego.
A poważnie to świetne popołudnie, dzięki Tomciu za wspólne focenie naszych niuniek, szkoda tylko że naszego ziomka zabrakło, ale cóż może jutro, tylko niech się zrehabilituje za dziś i miejscówkę wynajdzie konkretną.
A to ode mnie, mam nadzieję że się spodoba kolegą z podkarpacia nasz pomysł na spędzanie wolnego czasu.
To by było na tyle, a tak w ogóle to fajne foty Ci powychodziły Tomku nawet widzę ja się na kilku załapałem, hehe. No i dzięki za żarówki do podświetlenia klawiszy i pomoc przy wymianie, teraz o niebo lepiej. <ok>
Pozdrawiam i do następnego.
No Panowie świetne zdjęcia nie mówiąc już o furkach
Kolego od B3-jeczki masz fajny grill taki jak moj...jak mnie tu uzytkownicy ganili za niego kiedys to hoho a on przecież ładny jest
A Pan Łukasz nie pochawlił mi sie nawet że ma alufelgi nagle ale ta b4 ma urok aż jej zdjecie wkońcu wisi u mnie na ścianie
Kolego od B3-jeczki masz fajny grill taki jak moj...jak mnie tu uzytkownicy ganili za niego kiedys to hoho a on przecież ładny jest
A Pan Łukasz nie pochawlił mi sie nawet że ma alufelgi nagle ale ta b4 ma urok aż jej zdjecie wkońcu wisi u mnie na ścianie
Już się chwalę... :mrgreen: Mam "alufelgi" od niedawna i jestem zadowolony z nich, mają tylko jedną wadę, są plastikowe... Ale za to nie wydałem krocia, za 56 zł w realu chyba w Rzeszowie dorwałem je, haha.Gosia8f pisze:A Pan Łukasz nie pochawlił mi sie nawet że ma alufelgi nagle ale ta b4 ma urok aż jej zdjecie wkońcu wisi u mnie na ścianie
Ale luzik Gosia, nie Ty pierwsza się nabrałaś że to sa alu, więc luzik nawet z dalna na żywo kumpel mówi ale masz alusy.
A co do Waszych grilli to miejcie w d... opinie na forum, auto się ma przedewszystkim podobać właścicielowi. <ok>
Bo ma trochę daleko, jakieś 420 km do mnie, a na spot do Przemyśla to jeszcze dalej. :mrgreen:spiczi pisze:A co to za Gosia :?: :oops: Chyba nie jeździ na spoty Może by się kiedyś pokazała :?: <ok>
o losie co za wstyd...nie poznać kołpaków :oops: :oops: :oops: ...ale szczerze mówiac zbliżałam tylko niektóre fotki wiec chyba jestem usprawiedliwiona...mam nadzieje a faktycznie wyglądaja jak te "szprychowe" ulumy ...bo Łukasz jak zwykle "ułańska wyobraźnia" potrafi coś z niczego zrobić nawet kołpaki u niego wygladaja jak alufelgi
No tak...troche żeście sie oddalili ode mnie z tymi spotami ...niestety
Przepraszam za spam...ale musiałam sie wygadać
No tak...troche żeście sie oddalili ode mnie z tymi spotami ...niestety
Przepraszam za spam...ale musiałam sie wygadać
Droga Gosiu!!!
-otóż jestem lepszy do Ciebie!
-bo wczoraj je na żywo widziałem i się nie kapnąłem,że to plastiki :oops: :shock: <ok>
Taaakże-jakby Kolega Łukasz się nie przyznał,to byśmy dalej żyli w słodkiej niewiedzy! <ok>
[ Dodano: 2009-09-02, 21:32 ]
Acha! No i jak tam u Pani sprawy nowszych fotek,Hmm???
Oglądniemy co???
-otóż jestem lepszy do Ciebie!
-bo wczoraj je na żywo widziałem i się nie kapnąłem,że to plastiki :oops: :shock: <ok>
Taaakże-jakby Kolega Łukasz się nie przyznał,to byśmy dalej żyli w słodkiej niewiedzy! <ok>
[ Dodano: 2009-09-02, 21:32 ]
Acha! No i jak tam u Pani sprawy nowszych fotek,Hmm???
Oglądniemy co???
Nie licz na to Tomiko, Gosia nawet nie ma czasu na gg napisać taka zapracowana, że o skype nie wspomne po prostu szok... A co dopiero nowe foty.. haha ale przydały by się więc rób Audika, i pokazuj nam go, znaczy ja wiem jak wygląda tylko koledzy żyją w niewiedzy.
Najlepiej wyciąg Pawła z Miskiem i zróbcie wspólną sesje taką w stylu Germany vs. Japan
Najlepiej wyciąg Pawła z Miskiem i zróbcie wspólną sesje taką w stylu Germany vs. Japan