[ALL] Polerka Felg.
ja swoje felgi na wiosnę tylko tak porządnie przepoleruje żeby nabrały blasku i wystarcza to na cały rok, tylko właśnie nie myje ich pianą, jak daje na myjnie to mi myją auto szamponem, a i warto też co pare dni gąbką i plynem do naczyń dobrze umyć felgę, w zeszłym roku raz umyłem za domem auto pianą to felgi zrobiły się białe i musiałem całe polerować, troche roboty było:P
E tam przesadzacie, a zdjeciach wyglada cudownie, jednak czasem chcialbym zeby bylo lepiej w niektorych szczegolach .; powiem wam ze jednak od producenta felgi tez duzo zalezy jak dobra felga to sie i dobrze ja robi i wychodzi elegancki efekt a jak kiedys mialem okazje robic jeden z tych shitow z allegro to tragedia, wyszlo coprawda niezle ale pozatym to nawet ten co to musi wypolerowac ma prze@#^%$e
gornik, sie wie, sie zrobi
gornik, sie wie, sie zrobi
Witam chłopaki. Od jakiegoś czasu planuje zrobić polerkę moich alusków (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 8d0a2.html). Ale zastanawiam się czy pociągnąć tylko sam rant (wariant bezpieczniejszy), czy całość ( podobnie jak na 1stronie tego tematu zrobił kolega Misiek_Stce). po bokach ramion również ma być kolor czarny. Teraz tylko pozostaje kwestia frontów felg. Miałem chęć na całość, ale zaczynam mieć wątpliwości czy to dobry pomysł!
Dziś w sklepie z chemią się dowiedziałem ,że już nie sprzedają Scansolu bo mają zakaz,że niby jest szkodliwy?!
Na forum o felgach też nie piszą o nim za ciekawie jest skuteczny ale
cyt.,,ty sie nie martw o skóre tylko o płuca. To jest zajebiście rakotwórcze, ja posiadam najlepsza maskę 3M jaka jest a i tak puszcza tego syfu. Badania wychodzą nie za ciekawe''
Ciekawe kupiłem jakieś gówno w sprayu, zobaczymy jak to zda egzamin
Na forum o felgach też nie piszą o nim za ciekawie jest skuteczny ale
cyt.,,ty sie nie martw o skóre tylko o płuca. To jest zajebiście rakotwórcze, ja posiadam najlepsza maskę 3M jaka jest a i tak puszcza tego syfu. Badania wychodzą nie za ciekawe''
Ciekawe kupiłem jakieś gówno w sprayu, zobaczymy jak to zda egzamin