Szrek by Oofol
Re: B3 Oofol'a EDIT: 4.09.09 Nowe postojówki:D
Oofol pisze:
Dzisiaj stwierdziłem że trzeba coś zrobić z postojówkami...
Zimno białe jakoś mi nie leżały do końca więc postanowiłem z racji tgo iż zalega u mnie kilka pomarańczowych SFów sklecić coś "innego":
Może się podobać może nie inne aspekty mnie nie interesują - mi się podoba - do tego mocno żółte żarówki będzie gicior <ok>
Gratki za pracę - pasja
Postojówki - Mam bestialski pomysł - Pomyślałem o postajkach full-kolor tak jak moja gałka
Nasze Audiny mają duże reflektory i powinno być fajnie
Układ da się tak zrobić by postojki świeciły na biało lub zmieniały kolor na full-tęncza
Jeden przełączniczek to załatwi
Oczywiście jazda z takimi mieniącymi się postojkami jest zabroniona dlatego przełączniczek jest niezbędny - Ful-kolor tylko na parkingu na zlocie i koniec :evil:
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2009, 20:04 przez ziemor, łącznie zmieniany 2 razy.
Raczej full wieśziemor pisze: Układ da się tak zrobić by postojki świeciły na biało lub zmieniały kolor na full-tęncza
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Kolego nie ful wieś - widzisz ostatnio byłem na zlocie wieczorem i myślę że takie coś na parkingu łanie by wyglądałoMcCoob pisze:Raczej full wieśziemor pisze: Układ da się tak zrobić by postojki świeciły na biało lub zmieniały kolor na full-tęncza
Zresztą piszę powyżej chyba widać że jazda z czymś takim jest zabroniona !!! - co więcej jak bym kogoś zabaczył z takimi postajkami na drodze w ruchu to uznał bym że to wieś - myślę o Full-kolorze tylko z myślą o zlocie pod wieczór na parkingu i koniec - podczas normalnej jazdy ciepły biały :evil:
Wiesz chyba że o gustach się nie powinno dyskutować a już na pewno nie krytykować czyjiś pomysłów jeśli mieszczą się w jakiś ramach