Witam
Mam mały problem nie wiem gdzie jest zamontowany Sterownik centralnego zamka w mojej Audicy 80 B3 pytam sie ponieważ chce go zmienic bo ten stary prawdopodobnie sie zepsuł a nie wiem gdzie on jest zamontowany prosze o pomoc [/b]
Nazywaj poprawnie tematy.
[80All]Problem ze Sterownikem centralnego zamka
[80All]Problem ze Sterownikem centralnego zamka
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2009, 16:57 przez maslun101, łącznie zmieniany 1 raz.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
pod nogami kierowcy masz 2 czy 3 śróbki w zależności od wersji są albo imbusy ablo śróbki odkręcasz no i masz dostęp-zwykle jest tam tyle miejsca że tam go montowali. Nawet o ile się nie myle jest fabryczne mocowanie :mrgreen:
a jeśli chodzi o pompkę to nie wiem gdzie ona jest w sedanie bo w coupe za boczkiem
a jeśli chodzi o pompkę to nie wiem gdzie ona jest w sedanie bo w coupe za boczkiem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
W sedanie B3 pompka centralnego zamka jest nad nadkolem, zaraz przy mocowaniu amortyzatora po prawej stronie zbiornika paliwa:
[ Dodano: 2009-09-06, 12:08 ]
[ Dodano: 2009-09-06, 12:08 ]
Może ta centralka jest zepsuta i jest porostu nieaktywna. Widać komuś nie chciało się jej wyrzucać albo o niej nie wiedział i założył drugą.shellah pisze:swoją drogą do czego ta przy pompce może służyć bo jak odłącze ją to i tak działa :?:
[url=http://images49.fotosik.pl/193/884c98929a76cc39m.jpg]Obrazek[/URL]
Morze i tak być załorzony jest tylko centralaka z kluczyka a nie z pilota ale ja mam pilot od alarmu pewnie tylko a zadnego sterownika nie zakładali cos tak czuje bo prawie cały samochód przeszukałem i nie ma tego zepsutego sterownika ani
żadnych kości pasujących do mojego sterownika a nazywa sie on PYTHON . pozdrawiam Maslunek
żadnych kości pasujących do mojego sterownika a nazywa sie on PYTHON . pozdrawiam Maslunek