W nocy z piątku na sobotę (4/5.09.2009) skradziono mi cztery koła z auta. Auto stało pod blokiem w miejscowości Rotmanka koło Pruszcza Gdańskiego (pomorskie). Były to alufelgi firmy Viking w rozmiarze 6/14 cali, ET40, rozstaw 4x108, koloru szarego z polerowanym frontem, model szprychowaty bez "parapetu". Fegi posiadały też kapselki z logo firmy Viking. Na kołach były założone opony letnie Barum Bravuris w rozmiarze 195/60R14 z roku 2008.
Felgi pasują do Audi 80 B3, B4, Audi 100 C2, C3, do Fordów...
Poniżej foto jak wyglądały kółka (niestety lepszej jakości nie posiadam). Ktokolwiek spotka się z takimi felgami (kołami) proszę o informację.
Kolego do B4 nie założysz 14" na przód. Jak zastałeś auto rano? Słyszałem nie raz o takich akcjach, ale to już jest gruuuba przesada. Mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać koła.
wiem co czujesz kiedyś też tego doświadczyłem tyle, że z poprzednim autem moje
felgi Apollo ze Skody.
Sytacja podobna auto pod blokiem kumpla pod latarnia stało a tu rano do mnie kumpel dzwoni, że stoi na glebie mi auto
Miałem podejrzanych ale im nic nie udowodniłem...
ale się skończyło naszczęście dobrze bo na moim B3
Ehhhh współczuję... Ja dzisiaj idę rano do Audicy a tu nie mam nakładki na końcówkę tłumika... Też skur*****y za****li A rok temu oryginalne kołpaki... To drobnostki z alu no ale szkoda...
Żenua po całości. Gdyby przykładnie karano u nas złodziei to może taki delikwent zastanowiłby się dwa razy. Na przyszłość zaopatrz się w śruby zabezpieczające. A tymczasem pozostaje Ci wizyta na najbliższej autogiełdzie, ewentualnie wypatrywanie.