[b4] Lampy przednie - wybór żarówek
Ja wiem co jest na allegro..ostatnio montowałem kit..ale to jest różnica czy wsadzasz soczewke ksenonową na żarnik ksenonowy czy wrzucasz KIT z mocowaniem na konkretna żarówke.. przyglądnij się lepiej..i nie siej zamętuczapa pisze:widzialem komplet przetwornice + zarniki = ok 300z cza dobrze poszukac na allegrol
ładnego kotleta odgrzebałem , ale nie chciałem zakładać nowego tematu.
Czy zarówki o mocy 85w będą bezpieczne dla plastykowych reflektorów, tzn. czy ich nie wytopią, pytam bo właśnie zastanawiam się nad kupnem zarówek Narva Range Power White i mam do wyboru 55w lub 85w, wolałbym 85w lecz właśnie mam dylemat czy będą bezpieczne dla instalacji i reflektorów
Czy zarówki o mocy 85w będą bezpieczne dla plastykowych reflektorów, tzn. czy ich nie wytopią, pytam bo właśnie zastanawiam się nad kupnem zarówek Narva Range Power White i mam do wyboru 55w lub 85w, wolałbym 85w lecz właśnie mam dylemat czy będą bezpieczne dla instalacji i reflektorów
dodatkowo dochodzi aspekt pająka, który w audi jest częstą usterką. Większa moc żarówek może przyspieszyć jego wypalenie. Koledzy z forum polecają żarówki osramy night breaker o tradycyjnej mocy.Konrad27 pisze:ładnego kotleta odgrzebałem , ale nie chciałem zakładać nowego tematu.
Słonik, ja mam swoje Night Breakery od grudnia, więc świecą już ponad 8 miechów. Musiałeś kupić jakieś podróbki, albo miałeś niesamowitego pecha i trafiłeś na wybrakowaną serię.
W sumie ja specjalnie dużo nie jeżdżę (zazwyczaj tylko do pracy i z powrotem + jakieś zakupy, czasem dłuższa trasa), więc żarówki się zwykle nie palą jakoś długo, ale zawsze jeżdżę z włączonymi światłami i jestem pozytywnie zaskoczony ile już te żarówki działają biorąc pod uwagę wiele komentarzy, że NB padają po 3 miesiącach. A światło dają naprawdę porządne .
W sumie ja specjalnie dużo nie jeżdżę (zazwyczaj tylko do pracy i z powrotem + jakieś zakupy, czasem dłuższa trasa), więc żarówki się zwykle nie palą jakoś długo, ale zawsze jeżdżę z włączonymi światłami i jestem pozytywnie zaskoczony ile już te żarówki działają biorąc pod uwagę wiele komentarzy, że NB padają po 3 miesiącach. A światło dają naprawdę porządne .