[COUPE] Pasy bezpieczenstwa - co to za przewód/rurka?
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
[COUPE] Pasy bezpieczenstwa - co to za przewód/rurka?
Chłopaki mam pytanie bo ostatnio jak dobierałem się do głośników z tyłu po zdjęciu boczka zobaczyłem że od pasów bezpieczeństwa wychodzi takie coś:
do czego to? bo może jestem lewy w tych sprawach ale dodam że AiRbagów nie posiadam
do czego to? bo może jestem lewy w tych sprawach ale dodam że AiRbagów nie posiadam
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 17:22 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
Ja mam poduszke i proconten i z tego co wiem wszystke compi maja procon ten. Bez rozkrecania czegos to mozna sprawdzic czy procon ten jest w nastepujacy sposob: otwieramy maske :mrgreen: , i pod pompa ABS na dole otworu przez ktory wychodzi drazek kierowniczy do kola a za mocowaniem uchwytu poduszki silinika do podluznicy jest taki chyba aluminiowy klocek przymocowany i jest na nim malymi literami napis procon ten, napis jest odlany razem z tym klockiem i wypukly wiec sie nie ztarł nikomu napewno , bynajmniej u mnie tak jest.
Co do niespelnienia zadania poduszki w przypadku procon ten to wydaje mi sie ze poduszka zadziala przy znacznie mniejszej stlucze niz procon ten a jak juz mamy takiego dzwona (tffffu, odpukac) ze procon ten zadziala to raczej i poduszka nam niewiele pomoze.
Co do niespelnienia zadania poduszki w przypadku procon ten to wydaje mi sie ze poduszka zadziala przy znacznie mniejszej stlucze niz procon ten a jak juz mamy takiego dzwona (tffffu, odpukac) ze procon ten zadziala to raczej i poduszka nam niewiele pomoze.