Sugestie i problemy z forum
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie. Nie chcemy zbędnych fajerwerków i wodotrysków w tytułach tematów.ysiul pisze:Czy można by dodać np. tak jak jest na forum "nawigacji GPS" żeby były ikony do tematów [url=http://images42.fotosik.pl/106/a89eceeee880a0edm.jpg]Obrazek[/URL]
Witam , nie wiem czy już ktoś nie pytał,jak tak to przepraszam. Czy jest możliwość żeby na forum technicznym chociaż w "Silniki benzynowe i LPG" zrobić coś takie jak jest w dziale "Moje auto / moto",że po wejściu w silniki benzynowe pojawiają się najpierw oznaczenia silników i później po wejściu do wybranego działu są tematy do danego silnika.Moim zdaniem bardzo to by się przydało,o wiele łatwiejsze znalezienie podobnego problemu i super by pomogło każdemu kto by szukał coś na temat swojego silnika.W sumie to by wyszło ponad 50 działów(ilość silników),ale zawsze można by było dodać jeszcze działy choćby nawet "audi 80 B3" , "audi 80 B4" , audi 90 i po wejściu w ten dział wybierać oznaczenie swojego silnika.To już nawet by lepiej wyglądało , jakby było tak podzielone.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80

poczytaj to, co napisałeś, a sam stwierdzisz, że to raczej niewykonalne :roll:zakwapl pisze:Witam , nie wiem czy już ktoś nie pytał,jak tak to przepraszam. Czy jest możliwość żeby na forum technicznym chociaż w "Silniki benzynowe i LPG" zrobić coś takie jak jest w dziale "Moje auto / moto",że po wejściu w silniki benzynowe pojawiają się najpierw oznaczenia silników i później po wejściu do wybranego działu są tematy do danego silnika.Moim zdaniem bardzo to by się przydało,o wiele łatwiejsze znalezienie podobnego problemu i super by pomogło każdemu kto by szukał coś na temat swojego silnika.W sumie to by wyszło ponad 50 działów(ilość silników),ale zawsze można by było dodać jeszcze działy choćby nawet "audi 80 B3" , "audi 80 B4" , audi 90 i po wejściu w ten dział wybierać oznaczenie swojego silnika.To już nawet by lepiej wyglądało , jakby było tak podzielone.
Pozdrawiam