[coupe 2.0abk] edit przodu ostatnia stronka
Z kolei moim zdaniem powyższe felgi kompletnie nie pasują do Coupe. Zwykłe i bez wyrazu. Ile ludzi tyle zdań.
Coupe niezbyt dobrze wygląda na szerokim rancie (to nie BMW), raczej coś na kształt szprychowych lub ładne pięcio-ramienne.
Co do samego auta i opon, to co najmniej dziwnie to wygląda. Malutkie te kółka wydają się z tymi oponami. Żeby tak naciągać oponę, felgi powinny mieć rozmiar 18, 19 cali. Wtedy jakoś by to wyglądało.
Lewy kierunek i tylne chyba "przydymione" lampy postarzają auto.
Coupe niezbyt dobrze wygląda na szerokim rancie (to nie BMW), raczej coś na kształt szprychowych lub ładne pięcio-ramienne.
Co do samego auta i opon, to co najmniej dziwnie to wygląda. Malutkie te kółka wydają się z tymi oponami. Żeby tak naciągać oponę, felgi powinny mieć rozmiar 18, 19 cali. Wtedy jakoś by to wyglądało.
Lewy kierunek i tylne chyba "przydymione" lampy postarzają auto.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Co ty kręcisz...? <:P> :shock: przeca ja już w drugiej qpie mam całe oswietlenie przednie w czerni...krisPrG pisze:ciekaw jestem jak zrobisz je w czerń... z tego co wiem i to jak oglądałem je u Słonika to nie jest łatwa sprawa, ale najważniejsze chęci do pracy. Czekamy na nowe mody <ok>Rychu_coupe pisze:kris0181, jak zrobie halogeny i kierunkowskazy to będzie pożądne foto <ok>
godzinka roboty i cały przód masz czarny <ok> o ile nie bedzie po drodze przygód typu zbite szkło <urodziny>