Kto Cię tak ukarał by w niedziele pracować(kto w ogóle wymyślił by pracowac w niedziele :?: ) do bagaznika i do lasu :lol:mandark18 pisze: a ja w niedziele do roboty
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Tomek bylem wczoraj w norauto a ciebie nie bylo myslalem ze jakas zniszka bedzie a tak na serio to impreza sie pewnie skonczy tak jak ostatnio czy cos kolo 2:00 <ok>
Jacek pytales ile ludzi pomiesci domek mysle ze tyle ilu bylo ostatnio bo nie ma wiecej stolow i krzeselek no chyba ze myster papas zaprasza do siebie <ok>
moje przybecie audiana stoi pod znakiem :?: poniewaz jest w planach na jutrzejszy dzien wywalenie strarej zawiechy i wstawienie nowo nabytej FK od kolegi AUDI_A6, pomalowanie zaciskow na pomaranczowo, umycie auta i zalozenie bra <ok>
no chyba ze ktos by mial troche wolnego czasu zeby mi pomoc ogarnoc wymiane zawiechy to bym byl wdzieczny
Jacek pytales ile ludzi pomiesci domek mysle ze tyle ilu bylo ostatnio bo nie ma wiecej stolow i krzeselek no chyba ze myster papas zaprasza do siebie <ok>
moje przybecie audiana stoi pod znakiem :?: poniewaz jest w planach na jutrzejszy dzien wywalenie strarej zawiechy i wstawienie nowo nabytej FK od kolegi AUDI_A6, pomalowanie zaciskow na pomaranczowo, umycie auta i zalozenie bra <ok>
no chyba ze ktos by mial troche wolnego czasu zeby mi pomoc ogarnoc wymiane zawiechy to bym byl wdzieczny
Ja wiem gdzie można kupic lub zamówić Ja jak zamawiam części do Audi to tylko w hurtowni "Gordon". Ostatnio robiłem cały przód (stabilizatory, drążki, wężyki hamulcowe, gumy na wahaczach, osłona kierownicza, i oprócz tego kupowałem centralny zamek i za wszystko zapłaciłem 320 zł.) A jak by Cie interesowało to w Toruniu masz go na:
Grudziądzka 155
87-100 Toruń
tel. 56 658 90 52
Grudziądzka 155
87-100 Toruń
tel. 56 658 90 52