Audio w b3
Audio w b3
Witam w moim audio zaszły kolejne zmiany teraz posiadam w desce z przodu głośniki Magnat 100mm 30wat podajże ładnie grają a na tyle w półce mam Boschmann 165mm 50 wat.
Do tego zestawu chce kupić skrzynie basową soling_cp123.
Teraz moje pytanie brzmi, czy wystarczy ona żeby trochę basu nakręcić do autka. Wiem że w naszych Niuniach B3 jest bak za siedzeniem a ja posiadam ten podłokietnik otwierany wiec może zda to egzamin jak sądzicie Klubowicze?Mam jeszcze jedno pytanie czy taka skrzynia nie będzie wadzić z butlą gazową w bagażniku?
Czy jej to nie zaszkodzi?
Oczywiście do tej skrzynki dokupuje wzmacniacz 300wat w RMS.
Na razie chcę sprawdzić taki oto zestaw bo przez zimę może w końcu uda mi się zabrać za boczki i wywalę magnaty i buschmenny a skrzynka zostanie i wrzuce te Helixy.
Oczywiście jednostka sterująca to radio Kenwood z wyższej półki jestem bardzo zadowolony, ale nie pamiętam oznaczeń ma MP3 3 wyjścia na wzmacniacz i wszystko czego potrzeba...
Do tego zestawu chce kupić skrzynie basową soling_cp123.
Teraz moje pytanie brzmi, czy wystarczy ona żeby trochę basu nakręcić do autka. Wiem że w naszych Niuniach B3 jest bak za siedzeniem a ja posiadam ten podłokietnik otwierany wiec może zda to egzamin jak sądzicie Klubowicze?Mam jeszcze jedno pytanie czy taka skrzynia nie będzie wadzić z butlą gazową w bagażniku?
Czy jej to nie zaszkodzi?
Oczywiście do tej skrzynki dokupuje wzmacniacz 300wat w RMS.
Na razie chcę sprawdzić taki oto zestaw bo przez zimę może w końcu uda mi się zabrać za boczki i wywalę magnaty i buschmenny a skrzynka zostanie i wrzuce te Helixy.
Oczywiście jednostka sterująca to radio Kenwood z wyższej półki jestem bardzo zadowolony, ale nie pamiętam oznaczeń ma MP3 3 wyjścia na wzmacniacz i wszystko czego potrzeba...
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:44 przez Maly.89, łącznie zmieniany 3 razy.
kolego, ta skrzynia to tylko jakiś nie wypał, odpadki po produkcji czegoś lub coś. Daruj se nią, na dodatek 300 W RMS :lol: śmieszne w to nie uwierzę.
na dodatek jak będziesz chciał kupić wzmak na 300 RMS-u to dużo cię to szarpnie
co do tej butli: a co ma się niby jej stać :?: pęknie od niskich tonów :?:
na dodatek jak będziesz chciał kupić wzmak na 300 RMS-u to dużo cię to szarpnie
co do tej butli: a co ma się niby jej stać :?: pęknie od niskich tonów :?:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Maly.89, Ja mam skrzynie Blaupunkta 170 Watt RMS kupiłem ją w media a śmieszne 150zł i chce roznieść mi auto. Do tego wzmacniacz tez z blaupunkta GTA 280 1x210 Watt RMS (1x425 Watt) z opcja mostkowania. Więc nie zabardzo mi sie chce wierzyć ze tamta tuba ma 300 w RMSie. Taki zestaw jak mój kupisz już za nie duże pieniądze na allegro.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2009, 19:08 przez Fantomas_29, łącznie zmieniany 1 raz.
no to dobrze wiedzieć że te wzmacniacze które są na allegro i pisze 300wat RMS tyle nie mają bo byłem przekonany że jak tyle pisze to tyle jest a że tylko w radiach wałują z tymi 4x50wat.To może mi polecicie jakiś zestaw z allegro skrzynia basowa plus wzmacniacz do kwoty powiedzmy 300zl.Czy jest w ogóle sens z taka kasą się w to bawić.Teraz nie mam dużo kasy bo zrobiłem pompę sprzęgła,klocki hamulcowe i kupiłem 4 nowe oponki zimowe(sezon się już zbliża).Doradzi mi ktoś czy jest sens inwestować te 300zl w skrzynkę i wzmacniacz?:)
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wzmacniacz nie jest zły jednak ja wychodze z założenia że lepiej odłożyć i kupić coś przyszłościowego bo wież mi że te 180 rms w mostku to po pewnym czasie będzie duuuuuuużo za mało bo porządne 30 cm głośniki zaczynają się od 250 rms a ten wzmak tego godnie nie pociągnie
[ Dodano: 2009-09-07, 22:08 ]
jesli chodzi o wmaka to mogę ci polecić carpower_hpb_602
naprawdę dobry sprzęt jak za te pieniądze
i jak masz naprawdę mało kasy na głosnik to kup 25 cm apharda z najtańszych głośników są najlepsze daj go w zamkniętą skrzynie i powinien przyzwoicie grac
[ Dodano: 2009-09-07, 22:08 ]
jesli chodzi o wmaka to mogę ci polecić carpower_hpb_602
naprawdę dobry sprzęt jak za te pieniądze
i jak masz naprawdę mało kasy na głosnik to kup 25 cm apharda z najtańszych głośników są najlepsze daj go w zamkniętą skrzynie i powinien przyzwoicie grac
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:43 przez meir, łącznie zmieniany 1 raz.