[A6 C4] 2.5TDI quattro
[A6 C4] 2.5TDI quattro
Hej. Jako, że miałem trzy osiemdziesiątki pozwoliłem sobie zamieścić tutaj także swoją prawie setkę
Audi A6 rocznik 95 grudzień (czyli pierwszy rok TDI i quattro razem), silnik 2.5TDI AEL (pięć cylindrów w rzędzie ), kolor nadwozia Smaragd Perleffekt, kolor wnętrza beige. Ato ma już na blacie 3xx000 przebiegu, ale trzyma się dziarsko. W wyposażeniu:
- <quattro>
- szklany szyber
- 4 el szyby
- elektryka lusterek (grzane) ale to chyba standard w A6
- ABS z EDS
- servotronic
- skórzane fotele elektrycznie sterowane (i grzane przednie)
- pamięć foteli
- rękaw na narty
- komputer pokładowy+ auto check
- tempomat
- xenony
- spryskiwacze lamp przednich
- klimatronic
- rolety w tym tylna elektryczna
- felgi 16" Avus z S2/S6
a tak to wygląda jego historia:
Jedziemy po auto 500km w jedną stronę (ja i szwagier jego srebrną pszczółką):
i jesteśmy na miejscu
Jako, że auto obejrzane i dogadane tydzień wcześniej spisujemy umowę, gadamy, robimy przejażdżkę S8 i wracamy na dwa auta
mała przerwa na sikanie
no i wreszcie Gdańsk, myjnia
woskowanie, czyszczenie, odkurzanie pranie, namaszczenie skór....
i po
wersja lato
wersja zima, torowa
i wnętrze
Od czasu zakupu trochę czasu minęło i zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
Po lakierowaniu tych elementów wygląda to tak :
tu jeszcze stare tablice
Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
ostatnie fotki:
Na razie to tyle, jeszcze tylko krótka prezentacja:
Audi A6 rocznik 95 grudzień (czyli pierwszy rok TDI i quattro razem), silnik 2.5TDI AEL (pięć cylindrów w rzędzie ), kolor nadwozia Smaragd Perleffekt, kolor wnętrza beige. Ato ma już na blacie 3xx000 przebiegu, ale trzyma się dziarsko. W wyposażeniu:
- <quattro>
- szklany szyber
- 4 el szyby
- elektryka lusterek (grzane) ale to chyba standard w A6
- ABS z EDS
- servotronic
- skórzane fotele elektrycznie sterowane (i grzane przednie)
- pamięć foteli
- rękaw na narty
- komputer pokładowy+ auto check
- tempomat
- xenony
- spryskiwacze lamp przednich
- klimatronic
- rolety w tym tylna elektryczna
- felgi 16" Avus z S2/S6
a tak to wygląda jego historia:
Jedziemy po auto 500km w jedną stronę (ja i szwagier jego srebrną pszczółką):
i jesteśmy na miejscu
Jako, że auto obejrzane i dogadane tydzień wcześniej spisujemy umowę, gadamy, robimy przejażdżkę S8 i wracamy na dwa auta
mała przerwa na sikanie
no i wreszcie Gdańsk, myjnia
woskowanie, czyszczenie, odkurzanie pranie, namaszczenie skór....
i po
wersja lato
wersja zima, torowa
i wnętrze
Od czasu zakupu trochę czasu minęło i zmieniło się niewiele, ale jednak. Jak kupowałem auto miało otarty narożnik zderzaka:
i poodbijany lakier na masce (od kamieni), oraz tych listewkach pod światłami
Po lakierowaniu tych elementów wygląda to tak :
tu jeszcze stare tablice
Jako, że mamy zimę i Audi stoi na "pięknych" stalowych 15" moje Avusy mogłem troszkę odświeżyć ponieważ były już zaczątki korozji, czarne pypcie wgryzły się w lakier, no i wewnętrzna strona była nie do odratowania (bród się zmył, ale nie wyglądało to za dobrze).
przed:
Felgi zostały wypiaskowane oraz pomalowane:
ostatnie fotki:
Na razie to tyle, jeszcze tylko krótka prezentacja:
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 21:44 przez emge, łącznie zmieniany 9 razy.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Dzięki. Ładnie to ująłeś C5 mogło by być, tylko po co <co> Nie muszę sąsiadom pokazać, że mam nowsze czyli lepsze I love C4 :->
Czemu niskie spalanie? Na trasie jak go kupiłem (500km od domu) spalił 5.8 (spokojna jazda do 130). Oczywiście jak zaczniesz pałować to swoje weźmie, ale diesel nie jest do upalania
Czemu niskie spalanie? Na trasie jak go kupiłem (500km od domu) spalił 5.8 (spokojna jazda do 130). Oczywiście jak zaczniesz pałować to swoje weźmie, ale diesel nie jest do upalania
Ładniutkie to C4 a sierodeczek wypasa na całego pozazdrościć <ok> hehe i fajna podusia Audi <cieszy> czyżbyś nocował w aucie bo się boisz zostawić niepilnowane <cieszy> Jedynie co bym zmienił to opuścił bym w dół bo takie troche wysokie się wydaje albo większą fele. A najlepiej to i to :mrgreen: Pozdro :!: