[80 b4] STUKI PUKI W ZAWIESZENIU
a ta na kretka to ta co siedzi w gorze przy lożusku amortyzatora czy sie myle bo jak ta to ja dokrecalem i to kakretnie ma ona tam takie wciecie na specjalny kluczyk jezeli to ta to odpada dziwi mie tylko jedno z tym stukaniem ze wylapuje on najmniejsze drgania jakie mogo byc tylko mozliwe a odglos stukania nawet przy małym dołeczku jest bardzo wyrazny w porównaniu do do tego jak przejade szybcie po jakichkolwiek nierównosciach panowie pomocy bo mnie to zaczyna denerwowac
[80 B4]stukot w zawieszeniu
Witam!
Mam problem z zawieszeniem z przodu! Coś stuka jak skręcam kołami na postoju. Nie jest to łożysko ani guma.
Mam problem z zawieszeniem z przodu! Coś stuka jak skręcam kołami na postoju. Nie jest to łożysko ani guma.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 17:32 przez R@FI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
search.php
Użyj tego .
Użyj tego .
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Vasyl22 - u mnie jest podobnie i tak jak piszesz nie jest to poluzowana nakrętka na McPersonie, bo u siebie równiez dokręcałem i nie pomogło, równiez raczej nie jest to łącznik stabilizatora... U mnie podejrzenie pada na luz poprzeczny amortyzatora, na razie przyzwyczaiłem się do tego stuku - tzn radio głośniej i po bólu, ale na dniach planuję regenerację zawieszenia, wraz z wymianą amorków, więc ewentualnie bede temat monitorował...
-
- Forum Audi 80