Witam wszystkich Sławek jestem, sam - audi 80 b3 rok 1989 (składak 1997), Częstochowa, audi 80 zawsze były dla mnie najpiękniejszymi samochodami więc kupiłem, niestety dużo przy niej mam roboty by jakoś wyglądała, liczę że na forum się wiele nauczę
Witam , mam na imię Tomek i mieszkam obecnie w Warszawie. Od 6 lat jestem posiadaczem Audi b3, sam przy niej wszystko robię,według mnie nie ma lepszego samochodu.
Witam serdecznie, Marek ze Szczecina, posiadacz czarnej Audi B4 2.3NG. Trochę pracy przy niej będzie, wkrótce nieco więcej o samochodzie w dziale "moje auto".
Przy okazji dzięki za prawdziwą skarbnice wiedzy:)
Witam, nazywam się Karol i pochodzę z miasta Biała Podlaska w woj. Lubelskim. Forum znalazłem w internecie. Posiadam Audi 80 b4 1.9 tdi w sedanie, w którym planuje trochę zmian. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i właścicieli zetorków
Mam na imię Artur jestem z okolic Przeworska, posiadam śliczna czarną audiczke 80 B3 z silnikiem 1,6 TD w sedanie. Właściciel od 1,5 roku, o klubie dowiedziałem się szukając informacji na temat mojej niuńki w necie . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Cześć wszystkim,
Nazywam się Agnieszka jestem z Nysy (woj. opolskie) na co dzień Trzebnica (dolnośląskie).
Niedawno kupiłam Audi 80 B3, 1990r., 1.8. benzynka
O klubie dowiedziałam sie szukając info o wymianie osłony przegubu
Pozdrawiam!
Witam Wszystkich,
Bartek z Gdyni. Dwa lata temu było B3 1.8 75KM 1988r. Następnie A3 1.8 125KM 20V 1998 a teraz powracam do B4 2.0 90KM 1992.
Znalazłem Was szukając info odnośnie wymiany big bena na obrotomierz. To było dawno
Mam na imię Piotrek, jestem z Włoszczowy.Stronę znam od dawna i od jakiegoś czasu ją przeglądam W rodzinnym posiadaniu mam bardzo sympatyczne wozidełko, a mianowicie jest to Audi 80 B4 1.9TDi z 1994r, które jest czwartym samochodem tej marki w rodzinie.