[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
nowy nabytek
nowy nabytek juz w domu!! auto przeznaczone jako dawca czesci do mojego!!
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
kolejne zmiany
bedzie male gt nowa miska, zegary,zderzaki i pare innych
:)
wiem ze szkoda z zewnątrz wyglada super ale jak juz go cielem na czesci po odcieciu przodu auta okazalo sie ze jest zerdzewialy,podluznice sa skorodowane do okola na wylot,nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze podlogi tez nie ma!! i najwazniejsze...... jak gazdy samochod ktory jest fajny i ma swoje lata mial by byc odrestaurowany to gdzie bysmy znalezli czesci do takich autek?? wiec trezba czasami poswiecic .....
SPRZEDAM CZESCI DO AUDI I PASSATA !!!!!
SPRZEDAM CZESCI DO AUDI I PASSATA !!!!!
ogloszenie
posiadam czesci do passata b1 i audi 80 b1!! jezeli cos potrzbujesz to dzwon 791-578-361 lub e-mail archi-85@o2.pl lub sms !!jezeli masz pytania dotyczace czesci lub samego auta to chetnie odpowiem bo posiadam spora wiedze na ten tema!!!! pozdrawiam
:)
chialem tez dodac ze poszukuje do mojej niuni blotnika od strony pasażera listewki na blotnik kolo swiatel, atrapki na dwie podwójne lampy i swiatel !!! ogolnie to jak cos posiadasz lub wiesz gdzie sie znajduja jakies czesci to prosze o kontakt!! tel791-578-361 archi-85@o2.pl gg 7536752
i pod gorke :(
mam pecha!! kupilem na ebay atrape do gte i swiatla a koles wystawil je jeszcze raz!! ma do tego prawo?? dostalem potwierdzenie wygranej aukcji ale on powiedzial ze nie wysle do polski a teraz jak ma napisane zeby wyslal do niemiec do znajomego to sie nie odzywa! co mam zrobic??
passat poszedl na czseci!!
passat po rozebraniu okazal sie bardzo zerdzewialy!! a raczej moge powiedziec ze to sitko jest
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
OFF TP: ja mam taki spór za sobą (tzn. nic z tego nie wyszło). Szwab nie wysłał mi paczki po mimo mojego przelewu - ebay mi napisał że pozostało mi jedynie założyć sprawę Niemcowi - przekroczy to moje koszta - choć było to 200€ nie opłaca mi się zachód. Jebaj ma ograniczoną moc i zrobili co "w ich mocy"...
Doskonale odrestaurowane B1 Strasznie zainteresowało mnie to, że tylne lampy są definitywnie od modelu po lifcie a przód przed... Ciekawość mnie wręcz zjada - jaki to rocznik tej audicy ? Swoją drogą - pierwsza seria B1 to moje marzenie, te z podwójnymi okrągłymi reflektorami albo 100 S coupe... Ale pomarzyć zawsze można
Pozdrowienia
Airnox
Pozdrowienia
Airnox