[80 b4] STUKI PUKI W ZAWIESZENIU
[80 B4]Stuki w przednim zawieszeniu
Ale mi sie rozklamociło :shock: Mam dość głośne przemieszczające się pukanie przedniego zawieszenia, bardzej czuć w lewym kole ,może to być amortyzator? niedawno zmieniałem łączniki Po podniesieniu nie czuć żadnego luzu?
Ostatnio zmieniony 02 sty 2007, 12:26 przez wilu8, łącznie zmieniany 2 razy.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: [80 B4]Stuki w przednim zawieszeniu
Może być luz na goleniach amora... Ale równie dobrze tuleje wahacza i łożysko amora (górne). także popatrzeć musisz. W sumie łożysko kosztuje ok 30zł a tuleje kupowałem po 9zł także nie zbyt duży wydatek.wilu8 pisze:Ale mi sie rozklamociło :shock: Mam dość głośne przemieszczające się pukanie przedniego zawieszenia, bardzej czuć w lewym kole ,może to być amortyzator? niedawno zmieniałem łączniki Po podniesieniu nie czuć żadnego luzu?
witam wszystkih mam problem ze swoja audiczką zrobiłem prawie całe zawieszenie a dokładnie wymiana swozni wahacza koncówki stabilizatory macpersony i po złozeniu tego teraz mam kolejny problem a dokładnie przy 110km hamujac strasznie lata mi kierownica i nie wiem czy to tarcze śa zwihrowane czy cos innego ale wczesniej tego nie było prosze o pomoc
tez tak mialem do wczoraj ale ja mialem alusa krzywego 65zeta i po problemie .jezeli masz alufelgi to goń na wywarzanie to ci powiedzą,morze też być guz.jezeli wymienialeś zawieszenie to teraz wszystko bedziesz czuł sam wiem po sobie bo niedawno tez to studiowalem .narazie mam spokuj ale chyba znów musze zrobić przeglad bo cos mi stuka,chyba stabilizator albo na wachaczu :mrgreen: za tem powodzenia i szerokiej drogi no i pocichy z audi co nie :lol: