[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kierunki z Avanta spoko, ale w B4 (choć one i tak mają czerwone kierunki w serii), bo w B3 to nie bardzo, choć to zależy od koloru, np na moim Audi wyglądałyby fatalnie, zabrałyby cały urok auta, zwłaszcza, że mam blende z Audi 90, więc z kierunkami od Avanta byłoby po prostu za dużo czerwieni, a tak jest wszystko w porządku Czerwona blenda i odznaczające sie, pomarańczowe kierunkowskazy :mrgreen:
Pawełrybak blenda może kiedyś się pojawi, Jak narazie tradycyjnie chodzi o kase. I myśle że mimo wszystko będzie się dobrze komponować z kierunkami z b4 i kolorem autka.
A co do uruchomienia obrotka to winny jest alternator, bo jest chyba z b2 i nie ma wyjścia na obrotek. Musze zlutować diody i bedzie ok. Przy okazji musze pewnie dać go do jakiegoś elektryka, bo coś mi słabo ładuje.
Jak kupiłem to na klapie były tylko kółka, w dodatku obdarte więc poszły won. Jest bez znaczków i tak zostanie.
Dzięki za komentarze
A co do uruchomienia obrotka to winny jest alternator, bo jest chyba z b2 i nie ma wyjścia na obrotek. Musze zlutować diody i bedzie ok. Przy okazji musze pewnie dać go do jakiegoś elektryka, bo coś mi słabo ładuje.
Jak kupiłem to na klapie były tylko kółka, w dodatku obdarte więc poszły won. Jest bez znaczków i tak zostanie.
Dzięki za komentarze
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No Krzysiek widzę, że nie śpisz
Diody zamiast żaróweczek to bardzo fajna sprawa, jest jedno małe ale - szybko się przepalają Najpierw zaczyna mrugać a później nie świeci w ogóle... Wiem po sobie...
Ale jako ogół ładnie sie prezentuje, na pewno duuużo lepiej niż zaraz po kupnie, a to tylko dobrze świadczy o właścicielu <ok>
Diody zamiast żaróweczek to bardzo fajna sprawa, jest jedno małe ale - szybko się przepalają Najpierw zaczyna mrugać a później nie świeci w ogóle... Wiem po sobie...
Ale jako ogół ładnie sie prezentuje, na pewno duuużo lepiej niż zaraz po kupnie, a to tylko dobrze świadczy o właścicielu <ok>
Mam już kolejną rzecz do mojej audi, ale pewni poczeka kilka dni na montaż.kaczaza5 pisze:No Krzysiek widzę, że nie śpisz
A co do ledów to za 4szt dałem 10zł. Ładnie świecą, a jak się spalą, to założe tradycyjne zarówki <ok>
Dziś na tył zawitała blenda z A90. Teraz jest dużo czerwonego .
Mi się podoba. Czekam na opinie innych 8-)