[świetokrzyskie] pogaduchy
Świętokrzyskie duże jest więc nie ma się co dziwić że ludziska nie przyjeżdżają
Pamiętam pierwszy zlot w Kielcach to było nas coś koło 15 ale to tylko pierwszym razem.
Ja staram się być na wszystkich zlotach pamiętam zlot w Mostkach to tylko ja jeden przyjechałem z Kielc reszta była z okolic :-| Ale i tak było spoko :mrgreen:
Jak Was to pocieszy to na pierwszym zlocie A6 klubu w Kielcach było ich trzech i ja jeden z PKA80.
Ja ze zlotami mam pozamiatane bo latam ale między Londynem a Kielcami
Ale jakby coś większego wyszło to "się postaram" :mrgreen:
Pozdro
Pamiętam pierwszy zlot w Kielcach to było nas coś koło 15 ale to tylko pierwszym razem.
Ja staram się być na wszystkich zlotach pamiętam zlot w Mostkach to tylko ja jeden przyjechałem z Kielc reszta była z okolic :-| Ale i tak było spoko :mrgreen:
Jak Was to pocieszy to na pierwszym zlocie A6 klubu w Kielcach było ich trzech i ja jeden z PKA80.
Ja ze zlotami mam pozamiatane bo latam ale między Londynem a Kielcami
Ale jakby coś większego wyszło to "się postaram" :mrgreen:
Pozdro
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Widzę, że są koledzy z Ostrowca Nie traktujcie tego jako spam. Powstała nowa idea, by stworzyć Ostrowieckie forum aut z grupy VAG. Jeśli Ostrowiacy są zainteresowani to zapraszam serdecznie pod adres: http://vag-ostrowiec.phorum.pl/index.php Forum powstało wczoraj i zaczynamy zbierać użytkowników, by nasza społeczność urosła w siłę Niektóre działy dostępne są jedynie po zarejestrowaniu, więc zachęcam do rejestracji i aktywnego udziału w życiu forum.
Jeśli potraktowaliście tą wiadomość jako spam to z góry przepraszam
Jeśli potraktowaliście tą wiadomość jako spam to z góry przepraszam
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam jeszcze raz - otóż zmieniliśmy po testowej udanej próbie serwer forum wraz z adresem - http://vag-ostrowiec.pdg.pl/index.php zapraszamy tutaj, to będzie nasz stały adres.
Pierwszy spot już w najbliższą niedzielę - więcej info po zarejestrowaniu
Pierwszy spot już w najbliższą niedzielę - więcej info po zarejestrowaniu