Chciałem Wam przedstawić moją białą kochankę, która niedługo zagości w mojej głowie (i garażu) jako pierwsze auto. <ok>
Kolor podoba się nielicznym, ale najważniejsze że podoba się mnie :lol:
Auto po polerce, ale bez zaskakująco dobrych efektów-do poprawki.

Jak dotąd z rzeczy wiadomych i widocznych na zdjęciach:

A tutaj kilka zdjęć stanu faktycznego:
Obiecane fotki wnętrza:
Oraz ringi świeżo po montażu
Oto co udało mi się osiągnąć z matowych, "zmęczonych" tylnych świateł: <ok>
Odświeżony środek
18-10-2009
Jak mówiłem, tak też uczyniłem.!
Po obiedzie, wygnało mnie do garażu i oto co udało mi się "wyczarować" :mrgreen:
Nowy komplecik na pokładzie: TTI TCB-770 + Sirio ML145
26-10-2009
Prawo jazdy odebrane.
22-01-2010
Korzystając z ładnej pogody Audiczka, aż prosiła się o małą zimową sesyjkę

Czerwiec 2010
Pogoda zaczęła dopisywać, więc i audika można było odświeżyć i tchnąć w niego trochę ducha. Została nawoskowana, trochę dopieszczona, i po niespełna 20 latach nadal cieszy oko. To najważniejsze <ok>
26-06-2010
Z racji tego, że zaczęły się wakacje, powiało nudą trzeba było w końcu zacząć coś działać w kierunku wcześniej już "zatwierdzonym". Audik powrócił do oryginalnych pomarańczowych kierunkowskazów, znaczki z tylnej klapy zniknęły, spoiler z tylnej klapy, spokojnie-wróci na swoje miejsce, początkiem miesiąca na pokładzie wyląduje alu. Kierunek modów na pewno nie przypadnie do gustu wszystkim, ale uznałem, że nie chce mieć takiego oklepanego auta

A tak to wszystko się prezentuje:
19-07-2010
Zagościły długo wyczekiwane alu z oponami 195/50, prezentują się super i niech tak będzie, ale nie jest to jeszcze wersja finalna <ok> . Na razie fotki podglądowe jak to się ma na aucie

Na życzenie Ziemora dokładniejsze zdjęcie felg. Nie kupionych, a tylko trochę dopieszczonych.
Dla porównania wersja "profesjonalnie odnowiona" w zakładzie z zeszłego roku (1) - matowe, bez lakieru bezbarwnego-wygladają jakby były psiknięte sprayem, przed malowaniem potraktowane grubym papierem ściernym i wyraźnie widoczne rysy po nim, i obecna mało profesjonalna produkcja garażowa, trochę wymęczona, ale efekt zamierzony osiągnięty. Potraktowane grubym metalikiem i kilkoma warstwami bezbarwnego. (2) :mrgreen:
(1)
Jedna z ostatnich "ciepłych" sesji audika. Chociaż pogoda nie dopisała, to i tak ładnie pozowała :lol:
Czekam na komentarze, zarówno te miłe jak i mniej miłe <ok>