[B3 2.0 ABK (115KM) LPG] stacyjka/kostka
[B3 2.0 ABK (115KM) LPG] stacyjka/kostka
mam wielki problem :roll: , wziolem sie sam za wymiane kostki, wszystko szlo dobrze dopoki nie zauwarzylem ze w miejscu gdzie powinny byc 2 srubki trzymajace kostke stacyjki nie ma ich a raczej sa czesciowo bez gornej czesci ktora sluzy do odkrecania troche sie z tym silowalem az kostke wyciagnolem tylko ze po bokach urwalem w starej te skrzydelka, kostka i tak byla do wymiany ale jak teraz zalozyc nowa i co zrobic :?: pewnie predzej czy pozniej dam to do mechanika jak sam nic nie wymysle albo z wasza pomoca tylko ile on ze mnie zedzre to mi sie nawet myslec nie chce
panowie co moze byc przyczyną.Po wlozeniu kluca w stacyjke i przekreceniu na zaplon przstrzy mi kontrolka abs a slychac byllo jak by po prostu stacyjka do konca nie laczyla dobrze po wyjeciu klucza i przekreceniu jeszcze raz bylo dobrze.
Przypomne ze wklad stacyjki ma luz co radzicie bo nigdy w audi nie rozbieralem stacyjki a nie chce dawac do mechanikow bo auto jest mi potrzebne i wolal bym zrobic to sam
Przypomne ze wklad stacyjki ma luz co radzicie bo nigdy w audi nie rozbieralem stacyjki a nie chce dawac do mechanikow bo auto jest mi potrzebne i wolal bym zrobic to sam