[80 B3 1,8S]przegub zewnetrzny
[80 B3 1,8S]przegub zewnetrzny
Panowie mam takie pytanie czy przegub zewnetrzny w audi 80 z 89r z automatyczna skrzynią biegów jest taki sam jak w audi 80 z tego roku z manualną skrzynią biegów.Musze go wymienić bo zaczął mi strzelać, lecz tylko przy malym skręcie kierownicą w lewą stronę .Gumy z jednej i drugiej strony mam całe bo niedawno były wymianiane z jednej i drugiej strony.W jednej z hurtowni z częściami zauwazylem ze są różne do manuala inne a do automatów lecz z ABS inne a dodam ze mój audi nie ma ABS.Czy muszę kupić znacznie droższy przegub do automatu czy wystarczy zakupić zwykły przegub do tego audi z tego rocznika produkcji i będzie mi jeżdził?
I jeszcze jedno pytanie jaki są oznaki uszkodzenia wewnętrznego przegubu?
I jeszcze jedno pytanie jaki są oznaki uszkodzenia wewnętrznego przegubu?
przeguby....
Najlepiej po zdemontowaniu starego/zużytego przegubu, wez go do sklepu i kup taki sam...
viewtopic.php?t=3681
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B4 2.0 ABT] przegub nietypowy !!
Przeguby wewnętrzne są bardzo trwałe... Zużyte stukaja przy ruszaniu/cofaniu ....
Pozdr. Adam.
viewtopic.php?t=3681
Polski Klub Audi 80 :: Zobacz temat - [80 B4 2.0 ABT] przegub nietypowy !!
Przeguby wewnętrzne są bardzo trwałe... Zużyte stukaja przy ruszaniu/cofaniu ....
Pozdr. Adam.
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Witam.
Muszę kupic przegub i znalazłem najtańszy taki http://allegro.pl/przegub-zewnetrzny-au ... 74164.html
Chciałbym się doradzic czy firma, cena jest dobra i najważniejsze czy będzie pasował do B4 1.9TD tak jak pisze w opisie.
Muszę kupic przegub i znalazłem najtańszy taki http://allegro.pl/przegub-zewnetrzny-au ... 74164.html
Chciałbym się doradzic czy firma, cena jest dobra i najważniejsze czy będzie pasował do B4 1.9TD tak jak pisze w opisie.
- karolas123
- Forum Audi 80
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z