Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 b4]budowa zamka(problem z klipsem)

ODPOWIEDZ
gino9
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[80 b4]budowa zamka(problem z klipsem)

Post autor: gino9 » 15 wrz 2009, 21:00

panowie prosze mi powiedziec jak wlozyc ten klips co trzyma zamek.Wlozylem zamek klamke skrecilem no i taki aluminiowy klips ktory aie wklada i przekreca o jakies 45%.Niemam jak tam dojsc .jak wy se poradziliscie???? :cry: :cry:

Awatar użytkownika
ivaszko
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ivaszko » 15 wrz 2009, 21:04

odkręć ramę razem szybą 10min i masz wszystko złożone.

gino9
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gino9 » 15 wrz 2009, 21:23

tez tak myslalem ale niechcialem tego robic no bo szyba jest szyba :mrgreen: ale jeslitrzeba to wyjme.Wyjmujesz rozumiem schowana tak???

ps.holera ktos urwal to ciegna od zamka i niedzial,kupilem uzywke komplet a tu na prawa strone jest ciut inaczej ta objemka przy sprezynie i musze wymienic wszystkie zamki co aby miec jeden kluczyk <ok> tak ot roboty se narobil.mam nadzieje ze zreszta bedzie lepiej.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 15 wrz 2009, 22:42

gino9 pisze:kupilem uzywke komplet a tu na prawa strone jest ciut inaczej ta objemka przy sprezynie i musze wymienic wszystkie zamki co aby miec jeden kluczyk
Dlaczego tak mówisz? Nie możesz przełożyć zapadek ze starego zamka?

gino9
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: gino9 » 16 wrz 2009, 09:05

IC69 pisze:
gino9 pisze:kupilem uzywke komplet a tu na prawa strone jest ciut inaczej ta objemka przy sprezynie i musze wymienic wszystkie zamki co aby miec jeden kluczyk
Dlaczego tak mówisz? Nie możesz przełożyć zapadek ze starego zamka?
postaram sie wytlumaczyc <ok> Kupilem komplet,mialem zlamana ta czesc co przyklada sie do tylu zamka zapina i jest z koncowka plastikowa co trzyma ciegno(drut) do otwierania dzwi.wymienilem zapadke od swojego daje sprezynke na tyl lacze i jest inne.Ja zamek z drugiego konca mam pol okragla i pol kwadratu a z nowego zestawu na ta strone jest okragle z dwma wycieciami i nie pasuje. :-( :-x chyba ze moge zalozyc to z lewej na prawa ale bedzie ciegna(drut) z drugiej strony zamka :roll: ale niewiem czy bedzie to dzialalo??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl