Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 b4 23] cieple powietrze

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 15 wrz 2009, 21:18

Dregan, na dłuższą metę nic to nie da a może narobic tylko problemów... :-/ Dobry dzień czasu zarezerwuj i wymieniaj. :-)

Dregan
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Tomasz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 JS
Kontakt:

Post autor: Dregan » 15 wrz 2009, 23:39

ale z moim darem zrobię więcej złego niż dobrego;] ^^ :mrgreen: wiec wsypie polowe co zalecają wiec się chyba nic niestanie kolega mi dziś gadał ze u niego pomogło i jest ok uz 2 lata

woytheck
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: woytheck » 20 paź 2009, 20:27

ktoś coś wspominał o klapkach sterujących przepływem powietrza... u mnie pianka z tych klapek rozleciała się w drobny mak, zdarłem ja już do końca, ale nie bardzo wiem jakim materiałem zastąpić ta piankę. Próbował ktoś to robić, proszę o jakieś rozwiązania (trwalsze niż jeden sezon:D)

Awatar użytkownika
percevalle
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: percevalle » 20 paź 2009, 21:19

woytheck pisze:ktoś coś wspominał o klapkach sterujących przepływem powietrza... u mnie pianka z tych klapek rozleciała się w drobny mak, zdarłem ja już do końca, ale nie bardzo wiem jakim materiałem zastąpić ta piankę. Próbował ktoś to robić, proszę o jakieś rozwiązania (trwalsze niż jeden sezon:D)
Świetnie zdaje egzamin gąbka do paneli podłogowych, grubosc juz sobie dobierzesz. Ewentualnie gąbka do uszczelek w drzwiach.

Kolego Dregan nie wsypuj tam nawet połowy. Znajdz czas i wytmien nagrzewnice skoro i tak bedziesz musial to zrobic a nie syp syfu do ukladu bo przy okazji zapaprasz sobie chlodnice i silnik.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl