[Coupe 2.8]jakie bedzie najlepsze zawieszienie
[Coupe 2.8]jakie bedzie najlepsze zawieszienie
czesc.dzisiaj mam taka sprawe dotyczaca zawieszenia,jakie mi proponujecie sprezyny albo moze ktos ma zawiesienie do sprzedania.potrzebne jet mi ono do audi coupe 2.8 oska. z gory dziekuje za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 22:13 przez arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, podepne się pod temat bo nie chce mi się zakładać nowego...
Chcę zrobić sobie remont zawieszenia i przy okazji obniżyć trochę samochód.
Autko to Coupe 2.0 3a ośka, co mi polecicie?? Nie chwilę obecną nie mogę przeznaczyć więcej niż 1000zł... Da rade coś sensownego wstawić?? Obniżenie max 60/40...
Myślałem o bilsteinach b6, ale nie wiem jakie sprężynki dopasować, no i czy zmieszcze się w budżecie??
Pozdro
Chcę zrobić sobie remont zawieszenia i przy okazji obniżyć trochę samochód.
Autko to Coupe 2.0 3a ośka, co mi polecicie?? Nie chwilę obecną nie mogę przeznaczyć więcej niż 1000zł... Da rade coś sensownego wstawić?? Obniżenie max 60/40...
Myślałem o bilsteinach b6, ale nie wiem jakie sprężynki dopasować, no i czy zmieszcze się w budżecie??
Pozdro
Widziałem na alledrogo gwint za niecały tysiąc, ale używany i niekompletny... Zresztą jakoś niezależy mi na gwincie, wole nowe zawieszenie, troche usztywnione. Jeździłem E30 z gwintem, to mało mi plomby z zębów nie powypadały tak sztywno było... Wole jednak troche mieksze zawieszenie (oczywiście nie chce mieć pontonu...)... Znajdzie się coś w dobrej cenie?? :mrgreen:
Pozdro
Pozdro