[all] Tapicerka - skóra - jaka i za ile ?
A u mnie wygląda to tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d71 ... 3ba13.html
Fotele kanapa kiera mieszki boczki podsófitka (nie w skórze ale czarny materiał) i naprawa gąbek w fotelach koszt 4500
Fotele kanapa kiera mieszki boczki podsófitka (nie w skórze ale czarny materiał) i naprawa gąbek w fotelach koszt 4500
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
skóry samochodowe zasadniczo różnią sie od tych na meble
20 lat temu trochę inaczej to robili niż teraz i wogóle to Niemcy :!: więc jeśli auto Audi 80 jest w sumie niezniszczalne to i skóra też no oczywiście jeśli nie jeździł na niej wieśniak na pole :mrgreen:
Dyskusja jest na temat czy eko skóra jest lepsza niż prawdziwa nawet 15 letnia i nikt niech nie mówi że tak jest bo co prawdziwe jest napewno lepsze i mówimy o Audi a nie widziałem jeszcze tak mocno styranej jak piszecie skóry :roll:
20 lat temu trochę inaczej to robili niż teraz i wogóle to Niemcy :!: więc jeśli auto Audi 80 jest w sumie niezniszczalne to i skóra też no oczywiście jeśli nie jeździł na niej wieśniak na pole :mrgreen:
Dyskusja jest na temat czy eko skóra jest lepsza niż prawdziwa nawet 15 letnia i nikt niech nie mówi że tak jest bo co prawdziwe jest napewno lepsze i mówimy o Audi a nie widziałem jeszcze tak mocno styranej jak piszecie skóry :roll:
to mało kolego widziałeś pojedz na giełde samochodową i pooglądaj audice a zobaczysz co ludzie potrafią ze skórą zrobić. Ja nie twierdze że prawdziwa skóra nie jest lepsza ale eco jest równie dobre za kolosalnie niższą cene a z tego co wiem pewnie 3/4 osób które sie tu wypowiadają gdyby dać im dotknac dobrej eco skóry i prawdziwej to nie poczuli by różnicy tylko w tym kraju jest taki dziwny tryb myślenia" mam stara PRAWDZIWĄ skóre która wyglada okropnie ale lansuje sie niesamowicie i śmieje sie z ludzi którzy mają pięknie wykonaną tapicerke z ECo a dlaczego BO JA MAM PRAWDZIWĄ"
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wezcie pod uwage ze gdybysmy nawet co 5 lat wymieniali eko skore to i tak w kosztach nie przebijemy tej skory naturalnej raz kupionej, a bedzie miec juz 15 lat... sam sie zastanawiam nad Eko zobacze jak u Meira to wyjdzie i bede myslal bo tez jestem zwolennikiem naturalnej, ale nie zeby dac 5000za skore, gdzie eko moze mnie wyjsc z 1000 ;]
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
yyyy czy ja gdzieś napisałem że mam skórę bądź chciał bym mieć?
Jeździłem różnymi autami ze skórą i wogóle mi się to nie podoba... Może i wizualnie jest ładne ale komfort jak dla mnie na poziomie kanapy w MZK...
Kolego meir nie irytuj się tak bo jak się dba o skórę to i po 20 latach będzie wyglądała ładnie. Napisałem wcześniej że wszystko jest kwestią gustu i jeśli chodzi o mnie to ze skóry wolę welur
Jeździłem różnymi autami ze skórą i wogóle mi się to nie podoba... Może i wizualnie jest ładne ale komfort jak dla mnie na poziomie kanapy w MZK...
Kolego meir nie irytuj się tak bo jak się dba o skórę to i po 20 latach będzie wyglądała ładnie. Napisałem wcześniej że wszystko jest kwestią gustu i jeśli chodzi o mnie to ze skóry wolę welur