[Audi 90 B3 2.3 20V] - by Kermit85 - chyba czas się pożegnać
Grzesiu jak patrze na to ile pracy wlozyles w swoj samochod oraz na to naj teraz wyglada to jestem pod wrazeniem. Podoba mnie sie. Po obejzeniu zdjec twojej 90tki az mi rece opadaja gdy widze ile mnie jeszcze pracy czeka by doprowadzic swoja nowa padline do podobnego stanu... Zycze bezawaryjnej jazdy!
Kuba z blosem to na razie plany są, teraz muszę się uporać z kilkoma innymi drobiazgami, a przede wszystkim hamulce i czas myśleć powoli nad oponkami zimowymi i renowacją felg na zime.
Marcyś, co do Twojego nowego bolidu to jestem pełen podziwu, ja jak bym tylko maskę otworzył to ręce by mi opadły Ale życzę powodzenia w renowacji i dzięki za dobre słowo.
Staram sie - bo kocham ten wóz :mrgreen:
Marcyś, co do Twojego nowego bolidu to jestem pełen podziwu, ja jak bym tylko maskę otworzył to ręce by mi opadły Ale życzę powodzenia w renowacji i dzięki za dobre słowo.
Staram sie - bo kocham ten wóz :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Co do zderzaka to zawsze podobały mi się dokładki Kamei w 2.0 16V, ale chciałem też zachować ori chromy na zderzakach - stąd taki kompromisGerB3 pisze:Świetna Audiczka, bardzo dobry pomysł połączenia zderzaka z dokładką.
Ja jedynie zamieniłbym felgi - Speedline na lato a te drugie na zimę
Jeśli chodzi o felgi to speedline są straszne skatowane pod względem wizualnym, ale wkrótce się nimi zaopiekuję i w zależności od tego jaki będzie efekt końcowy to zadecyduję czy zostaną na zimę czy może na lato
Słonik, nie powiem że nie zastanawiałem się na tymi tarczami, zobaczymy na ile portwel pozwoli.
Zastanawiałem się też nad brembo, ale wszystko do przemyślenia 8-)
Nom mam. Co do sprawowania sie to ja narazie jest elgancko. Co do pylenia sie to pyla sie jak kazde inne nie jakos bardzo wyjatkowo, ale nawet jesli by sie pylily troche bardziej to mysle ze przy nacinanej i nawiercanej tarczy to raczej normalne zjawisko.Kermit85 pisze:Słonik widzę, że klocki Textara masz, napisz jak się sprawują i czy nie pylą na felgi, bo ja do takich hebli chciałem założyć ferrodo green stuff