[B4/B3] Rozbieranie przedniego fotela + maty grzewcze
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
W sumie dobry pomysł by tam wyrezać coś zamiast tylnej popielniczki. Tez myślałem by dać jeden dodatkowy przycisk od podgrzewania w miejscu dodatkowych przycisków na konsoli. Wtedy dwa po bokach były by od przednich fotel, a ten jeden dodatkowy od całego tyłu.
Pozostaje tylko kwestia podłączenia :mrgreen:
Pozostaje tylko kwestia podłączenia :mrgreen:
Mam pytanie troche z innej beczki ale wciąż w temacie podgrzewanych foteli. Żeby nie śmiecić podłącze się pod ten temat.
Mianowicie mam inny rodzaj instalacji niż kolega OGr pokazał na foto story. Różni się tym że nie ma przekaźników ''luzem'' na końcu wiązki tylko ma je w tych regulatorach od siły grzania. Wie ktoś jak takie instalacje były fabrycznie podłączone? Z wiązki wychodzi cieńsza brązowa masa oraz grubszy czerwony +. Od biedy mógłbym to podłączyć do byle masy i byle plusa "po stacyjce" jednak wolał bym to zrobić tak jak w fabryce żeby niczego przy okazji nie spalić. Znalazłem schemat na forum lecz jest on do tego drugiego typu instalacji. Będe wdzięczny za pomoc <ok>
Mianowicie mam inny rodzaj instalacji niż kolega OGr pokazał na foto story. Różni się tym że nie ma przekaźników ''luzem'' na końcu wiązki tylko ma je w tych regulatorach od siły grzania. Wie ktoś jak takie instalacje były fabrycznie podłączone? Z wiązki wychodzi cieńsza brązowa masa oraz grubszy czerwony +. Od biedy mógłbym to podłączyć do byle masy i byle plusa "po stacyjce" jednak wolał bym to zrobić tak jak w fabryce żeby niczego przy okazji nie spalić. Znalazłem schemat na forum lecz jest on do tego drugiego typu instalacji. Będe wdzięczny za pomoc <ok>
Nie, nie ja pytałem do czego podłączyć taką instalacje. Mam ją już i nic nie musze zrobić poza ułożeniem jej i podłączeniem ( pytanie tylko gdzie plus i gdzie masa szły oryginalnie)OGr pisze:Zasada działania jest podobna ale instalacja jest inna. Przekaźniki są już w przyciskach więc teoretycznie samą instalację możesz sobie zrobić sam.
Pani w kiosku mówiła że będzie dostawa nowa a faktycznie ciężko znaleśc coś a to by pasowało :?: http://moto.allegro.pl/item742920401_au ... zniki.html