[80 B3 1.6] "Czerwona Diablica" Zgineła Kasacja
oj rzeczywscie niewyglada to ciekawie dobrze ze udalo Ci sie uciec i uderzenie poszlo za Ciebie, i cale szczescie ze nikt za Toba nie siedzial... wazne ze wszyscy zyja...
I niech mi ktos jeszcze powie ze to mlodzi powoduja wypadki przez swoja plytka wyobraznie...
Zycze Ci abys kupil sobie kolejnego audika ktory bedzie sluzyl jak ta 80. Pozdro
I niech mi ktos jeszcze powie ze to mlodzi powoduja wypadki przez swoja plytka wyobraznie...
Zycze Ci abys kupil sobie kolejnego audika ktory bedzie sluzyl jak ta 80. Pozdro
- michael80b3
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Współczuje kolego najważniejsze że nic ci się nie stało ale chyba patrząc na zdjęcia nie jest tak najgorzej jaki masz plan dalej pewnie zobaczysz ile dostaniesz z odszkodowania i będziesz myślał co dalej jak coś będziesz potrzebował jeśli będziesz chciał remontować to pisz na PW mam jakiś namiar na części
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
betek83, Nie martw sie nawet jak bym miał na hulajnodze przyjechać to będę <cieszy> A co do następnego Audi to się zastanawiam cały czas jakie, wszystko zależy od tego ile tej kasy będzie. Ojciec mnie namawia do A4 1,9tdi ale coś się krzywię po nosie chodzi mi jedna z 80 w budzie b4 ale może być ciężko ją znaleźć. Będę na spocie 4.10. to sobie posprawdzam u kolegów kilka rzeczy co mnie interesują Bo cały czas nurtuje mnie wybór nadwozia
gornik, i tu sie mylisz bo po tych obrażeniach co miałem to spokojnie starczy mi na dobre b4, no i nie bawię się osobiście w wyłudzenie odszkodowania z ubezpieczalni tylko znajoma która prowadzi biuro co się tym zajmuje mnie reprezentuje. No i dochodzi jeszcze jakaś zapewne nie duża kasa za szkody rzeczowe czyli kasacje auta.