B4 DTM Competition quattro.
Dobra na 1 str. jakieś drobne zmiany żarówek w zegarach dodatkowych, ale efekt jest naprawdę elegancki. Przy okazji znalazłem pod zegarami przewód od światełka w schowku, podłączyłem i w końcu działa, bo mi to przeszkadzało wcześniej nie powiem. Jeszcze parę zmian pt. żarówki w środku mnie czeka, ale powoli do celu.
Mam inne pytanie do was ważne, muszę zmienić tylne łożysko bo zaczęło się odzywać, a musi być tip top auto technicznie, stąd pytanie co polecacie. Zależy mi na dobrym łożysku, a z tym słyszałem bywa różnie, cena gra drugorzędną rolę <ok>
Jutro jadę kupować, więc jeśli ktoś mądry, niech zabierze głos. Pilne!
Mam inne pytanie do was ważne, muszę zmienić tylne łożysko bo zaczęło się odzywać, a musi być tip top auto technicznie, stąd pytanie co polecacie. Zależy mi na dobrym łożysku, a z tym słyszałem bywa różnie, cena gra drugorzędną rolę <ok>
Jutro jadę kupować, więc jeśli ktoś mądry, niech zabierze głos. Pilne!
Dzięki za pomoc wszystkim <ok>
Wybór padł na łożysko Ruville, a co w środku zastałem łożysko FAG. Więc jestem bardzo zadowolony. Jutro zmiana. Przy okazji nabyłem też spray do zacisków, po wielu burzach umysłu zdecydowałem się na srebrne zaciski, aby ładnie współgrały z kolorem nadwozia. Także jutro czeka mnie trochę roboty.
Czyżby zmiana łożyska nie dla rezaczy <urodziny>
Wybór padł na łożysko Ruville, a co w środku zastałem łożysko FAG. Więc jestem bardzo zadowolony. Jutro zmiana. Przy okazji nabyłem też spray do zacisków, po wielu burzach umysłu zdecydowałem się na srebrne zaciski, aby ładnie współgrały z kolorem nadwozia. Także jutro czeka mnie trochę roboty.
Czyżby zmiana łożyska nie dla rezaczy <urodziny>