Witam ponownie wszystkich klubowiczów, Na zlocie w sierpniu chcieliście żebym znowu coś zrobił we Wrześniu. wiec zadaje pytanie czy byli by jacyś chętni ta taki spocik we wrześniu.
Myśle ze odbył by się w standardowych miejscach, co do daty to 26 Września by wam odpowiadał?? chyba ze są jakieś imprezy inne na które się wybieracie to piszcie zmienimy datę kolejnym pytanie czy chcecie aby ten spot bym dwudniowy??godzinę ustalimy potem <ok>
Bardzo proszę o wpisywanie się na listę wszystkich ty cho maja zamiar wpaść. Oczywiście zrobimy sobie kiełbaski
Pozdrawiam i zapraszam za SPOT Adriano80b4
Witam mam przykra wiadomość zlot który miał odbyć się 26 września nie odbędzie się bo 26 jest coś w Katowicach i wielu ludzi właśnie się tam wybiera. wiem ze to tak bez sensu. ale mogę ja tez nie dać rady bo zacząłem pracować,jako kierowca . i rożnie to może się stać .przepraszam jeszcze raz i obiecuje ze zrobimy razem coś w zimie...
[Małopolskie] Wrzesień ,Spot w Oświecimiu
[Małopolskie] Wrzesień ,Spot w Oświecimiu
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2009, 09:46 przez Adriano80b4 (współczuje), łącznie zmieniany 1 raz.
Witam mam przykra wiadomość zlot który miał odbyć się 26 września nie odbędzie się bo 26 jest coś w Katowicach i wielu ludzi właśnie się tam wybiera. wiem ze to tak bez sensu. ale mogę ja tez nie dać rady bo zacząłem pracować,jako kierowca . i rożnie to może się stać .przepraszam jeszcze raz i obiecuje ze zrobimy razem coś w zimie...